Jules84 kérdése:
Gitarosok! En ugy erzem hogy az ujjaim tul vastagok ahhoz hogy le tudjam az A akkordot helyesen fogni. Se a mutato+kozep+gyurus se kozep+gyuru+kis kombinacioval nem megy. Nem fernek be a bundok koze. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
En kezdo gitaros vagyok,western gitaron tanulok.2012. máj. 17. 18:17
1/9 anonim válasza:
Milyen gitárod?
Lehet valami gyerekméretű 3/4-es...
Vegyél nagyobbat, vagy kezdj el basszusgitározni, oda nem lehet túl nagy kezed...
2/9 A kérdező kommentje:
Normal felnott meretu..
2012. máj. 17. 18:33
3/9 anonim válasza:
tölts fel egy képet arról mikor lefogod az adott akkordot és úgy látszik mintha nagy lenne az ujjad
4/9 anonim válasza:
A western gitáron baromi nehéz bármit is lefogni:D
Térj át basszusra, oda csak nem lehet nagy a kezed.
Bocsánat, igazi tapasztalatom nincsen, lány vagyok...
5/9 A kérdező kommentje:
Nekem nem az erovel van bajom,meg nem is faj,hanem a bund tul szuk a 3 ujjamnak.
2012. máj. 17. 20:37
6/9 anonim válasza:
márpedig annak el kell férnie :D nem lehet akkora nagy kezed
7/9 WorfHadnagy válasza:
Én nem vagyok egy nádszál, ezért az ujjaim is vastagok. Elektromos gitáron tanultam klasszikus-pengetést. Nekem nincs baj a bundszélességgel, csak az ilyen C-knél, F-eknél, meg a bonyolultabbaknál nehéz a lefogás (mondjuk, a C még úgy ahogy elmegy).
8/9 anonim válasza:
A western gitárnak keskenyebb a nyaka, mint a klasszikusnak, de az elektromosoknak is vékony, és egy csomóan megtanulnak vastag ujjú emberkék elektromoson is játszani. Sok ilyen jellegű kérdés van, hogy túl vastag, túl rövid stb. de mindig azt mondom, gyakorlat kérdése. Kicsit talán többet kell gyakorolni, de rá fogsz jönni hogy a legjobb. A tanárom szerint legalább is, bármilyen ujjakkal rendelkező meg tud tanulni gitározni. Kitartás. Amúgy inkább az A-nál a 2-3-4-es (közép-gyűrűs-kicsi)ujjaddal erőltesd, mert úgy helyes. Ha rosszul tanulod meg, az akkordváltásnál még több gondod lesz.
9/9 A kérdező kommentje:
köszi
2012. máj. 18. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!