Valaki tud bénább zenét, mint Justin Bieber számai?
Figyelt kérdés
Ha igen, tényleg kíváncsi lennék rá, nem csak Justin Bieber lebénázásáért tettem fel ezt a kérdést.2012. máj. 17. 14:49
1/7 anonim válasza:
Igen, Rebecca Black, példaként a Friday nevű, semmitelen szövegű dala --->
2/7 anonim válasza:
Ha tudsz angolul, ajánlom hogy nézd meg a szöveget, mert nevetséges, de talán magyarul is megtalálod pár oldalon :) (első)
3/7 anonim válasza:
One Directionékat sokkalta bénábbnak mondanám, mint Justin Biebert.
4/7 anonim válasza:
justin nem béna, egyszerűen nem 13 évesen kellett volna kezdenie. és ha sokkal bénábbat akarsz hallgasd a mai magyarokat (SP, Lola, Barbie, Flour), akiken nem tudom, hogy sírjak, mert homo sapiensnek hiszik magukat, vagy röhögjek, mert a csúcskategóriás hangszereléssel és énekhanggal (főleg az elő felvételeket ajánlom) még jobban rontják Magyarország hírnevét, mint Orbán Viktor... és igen Rebecca Black is hiperszuper. a 1D semmivel sem rosszabb mint Jutin, de nem is jobb. esetleg ha külföldről szeretnéd hallgatni a szánalmas népet, akkor Selena Gomez kisasszonyt ajánlom, akinek a tisztán éneklés szintén nem megy (ehhez is élőfelvételt keress). egyszerűen röhelyes a csaj. :'D hát remélem kisegítettelek a kis regényemmel. 14/L
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Rengeteg olyan szám van ami bénább mint a Justiné. Pl a magyarok ( SP,Fluor, Barbie és a többi...) Azokat egyáltalán nem bírom. Justin számai szerintem meg tök jók. Főleg ha tudsz angolul. Sokkal több értelme van mint a magyaroknak pedig az angol az sokkal másabb mint a magyar.:///
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!