Mostanában divat utálni Skrillexet?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem,mert nem is nagyon ismertem eddig és mostanában kezdtem utánanézni hogy ki is mi is ő-nem hallgatok hozzá hasonló zenéket-és azt láttam hogy a legtöbb helyen egy kalap alá veszik Jusztin Bíborral na meg a hazai SP-nkkel.Gondolom nem a zenei stílus miatt hanem hogy fiatal és hirtelen lett népszerű ő is.2012. ápr. 15. 20:05
1/14 anonim válasza:
Általában azokat szokás "utálni" akikre irigyek az emberek.
Én amúgy nagyon szeretem Skrillexet,justin bíberrel és spvel ellentétben
2/14 anonim válasza:
Szegény gyerek, népszerűvé tette a dubstepet,erre a többi dubstepet hallgató 'nagyokos' kiátkozza.Én speciel szeretem egy-két számát.
3/14 anonim válasza:
1.nem nevezném őt zenésznek.. :D
2.Meg csak akkora divat őt utálni mint szeretni..
4/14 anonim válasza:
Csak tőle hallgatok dubstep-et, szerintemtem nagyon jó.
5/14 anonim válasza:
Nem zenész, előadó. Bár senki nem említette zenészként. És valóban a befutása miatt utálták ki, mivel a többi "garázselőadónak", akik dubstep-pel foglalkoznak, nem lett ekkora a hallgatósági köre.
6/14 anonim válasza:
hát én nagyon szeretem skrillexet szinte csak tőle hallgatok " dubstepet" , és igenis van különbség skrillex és justin bieber , sp között nem is kevés ezek a justin bieber imádok a kis fiatal lányok -.-" amugy én utálom !
7/14 anonim válasza:
Én a dubsteptől magától vagyok ki, főleg mert a csapból is az folyik.
8/14 anonim válasza:
Skrillex már nem is nevezi Dubstep-nek azt, amit ő csinál.
De egyébként nekem is a kedvenc "Dubstep" előadóm, nagyon szeretem minden zenéjét.
14/L
9/14 anonim válasza:
Sonny-t meg Justint egy mondatban sem szabad kielyteni annyira más a kettő zene
justin bieber egy fos
Sonny Moor-t semszeretik annyira nagyon sokan de ő azért mégis jobb
SP-ről meg ne is beszéljek!
10/14 anonim válasza:
Amikor leírtad a "kielyteni" szót, nem érezted, hogy a vastagbeled ki akar ugrani és a nyakad köré tekeredni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!