Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ez az erősítő mitől ilyen drága?

Ez az erősítő mitől ilyen drága?

Figyelt kérdés

[link]

azt írják hogy 5watt-os ez most komoly? vagy én értettem félre valamit?

2012. máj. 13. 21:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Üdv,

A gitárfejhez mindig szükséges egy láda, ami nagyobb wattszámmal rendelkezik, általában az utóbbi a lényegesebb a hangerőben. A kombók abban különböznek, hogy ez a két tényező megtalálható egyben, azaz a gitár fej és a láda (hangszóró) össze van építve.

Gondolom ez tiszta, az én tippjeim:

1. azért drága, mert Marshall :))

2. esetleg az ár a típus mellett el van írva (a tudását nézve kinézem belőle, hogy ennyi a teljesítménye, nézve a beállítási lehetőségeket is, ez egy otthonibb, talán egy kezdő kategóriába sorolható)

Remélem segítettem, most agyilag fáradt vagyok, szóval bocs ha butaságot írtam

2012. máj. 13. 22:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja és én vagyok hülye vagy tényleg nincs rajta gitár input?
2012. máj. 13. 22:51
 3/3 anonim ***** válasza:
A csöves erősítők építésének magas az élőmunka igénye, ami nagyon meg tudja dobni az árat. A félreértésre az adhat okot, hogy erősítésnél első körben az ár/érték aránynál az értéknél a teljesítményt veszed figyelembe. Ezek a kis teljesítményű csöves erősítők hangja részletgazdag, a kihajtásukhoz pedig nem kell feltétlenül megsüketülni.
2012. máj. 14. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!