Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek megérné egy...

Szerintetek megérné egy Yamaha RGX 220 DZ egy Cort M600 után?

Figyelt kérdés
nem túl ismert gitár, viszont eddig legkedvezőbb amit találtam. nagyon tetszik, viszont ára kicsit gyanús...ígyhát feltettem

2012. máj. 9. 19:21
1 2
 1/12 bukor ***** válasza:
Szerintem ne vegyél Yamaha gitárt, nem a legjobbak. Inkább nézz szét az Ibanezek vagy Squierek között.
2012. máj. 9. 19:45
 2/12 A kérdező kommentje:
ibaneznek a hangzás világa nem tetszik, a külseje meg nem 100as...a squier-t meg inkább hagyjuk :D valami hard rock, heavy metal guitár kéne, ami ILYEN. floyd, nyitott 2 humbucker...
2012. máj. 9. 21:49
 3/12 bukor ***** válasza:
Esetleg akkor Jackson vagy BC Rich gitárok?
2012. máj. 10. 14:39
 4/12 A kérdező kommentje:
jackson DK2M ! az lenne a második választás... :) de az sem lenne 100% os sztem... :/
2012. máj. 10. 15:05
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem tanácsolod a yamaha-t de ajánlasz egy squier-t? wtf
2012. máj. 10. 18:14
 6/12 anonim válasza:

szia az elsőre ne hallgass nagyon jó gitár a yamaha a squier nem az is használható de a yamaha jobb itt van pár gitár amit merek ajánlani :) próbáld ki mindet ha teheted:

[link]

[link]

Cort

X-11 TCG

[link]

[link] ez nagyon jó metálra :)

[link]

[link] ennek sokan mondják hogy a tremolója nem a legjobb de szerintem nem rossz :) én ezeket ajánlanám a cortokat is érdemes megnézni remélem hasznos voltam :)

2012. máj. 11. 07:00
 7/12 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm szépen, hasznos voltál, de mint gyakran a tapasztalatok is mutatják, minnél drágább, annál jobb, szóval 100 alatt ( mivel ennyi volt Cort m600) nem igen választanék a jövöben gitárt :D hosszabb távra...Cortot se annyira, szeretnék egy kicsit "elszakadni" tőlük, ezt nem tudom kifejteni, de azért elég jó márkák, 100 alatt. Ibanez hangzsávilága még mindig nem tetszik, főleg EMG-s változatokkal, nameg single coil..szóval azok kilőve. dbz azegy érdekes gitár, a jackson meg állat...de szerintem maradok yamahánál :D annál szebbet nem találtam még ami tetszik meg úgy összességben. ki fogom próbálni azt hiszem a helyi gitárboltban, ha harapós akkor sztem elviszem :)
2012. máj. 11. 10:29
 8/12 anonim válasza:
DBZ nagyon jó gitár és örülök hogy hasznos voltam jó gitározást :)
2012. máj. 11. 13:11
 9/12 anonim ***** válasza:
Első hülyeségeket beszél. Jók a Yamaha gitárok, csak magyarországon valamiért kur vára alul vannak értékelve.
2012. máj. 13. 10:12
 10/12 A kérdező kommentje:
m1...találtam jobbat !!!! Shecter omen extreme 6 FR .....hm???
2012. máj. 13. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!