Mi lesz a jovo zeneje? Mik jelennek meg a mostani dubstep "divatok" utan?
jó kérdés... én nagyjából ezeket a lehetséges irányokat látom:
1. kimegy a sok elektronika a divatból, visszajön az akusztikus hangzás
-- vagy --
2. a dubstep után jön a glitch, ami még rosszabb :(
de akkor ugyanúgy, mi lesz a glitch után, ld. (1)-es pont :P
-- vagy esetleg --
3. a dubstep, electro house, stb beépül a popzenébe, a divatirányzatok feledésbe merülnek, fokozatosan elkeverednek egymással
"a dubstep, electro house, stb beépül a popzenébe"
Ez már rég megkezdődött, csomó eredetileg nem dubstep zenében is vannak dubstep vonások, meg pár másodperces részek, meg minden film/játék trailer alatt a dubstep-et nyomják.
Nem tudom hogy ennél még süllyedhetünk-e lejjebb, mint ezek az elektronikus gépzenék. Tényleg ennyire igénytelenem lettünk??? Teljesen megfelel ha egy kocka leprogeamoz egy monoton ütemből álló tuctuc-ot és mehet be mp3-ról a buliban??? Van ennél lejjebb? Mert szerintem nincs. Az telejsen igaz hogy mindenki olyan zenét hallgat amikyen neki tetszik, de akinek ez a stílus negfelel az egyszerűen igénytelen.l, és sajnos a fiatalság nagy része ilyen, sőt ez a "menő". Nevetséges...
Mihály Tamás - én mindent tucc c. száma pontosan leírja a mai helyzetet, hallgassátok keg igen nagy igazságok vannak benne.
En meghalgatnam a zenedet csak linkeld be!
Amugy en uplifting tfancet meg duestepet is de csak azt ami nem kalapalasra hasonlit hanem van dallama is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!