Hogyan tudnék zenét készíteni? (dubstep)
presonus studio one komoly kis program, az fl-től kicsit bonyolultabb, de nem vészes, ha ráérzel használatára.
De az fl-es alkalmazásokat is tudod benne használni ha úgy van (kompabilis). Az nem teljes tiszta, hogy mit is kérdezel: "számítógépen nem-e az igazi hanem DJ felszerelés szükséges hozzá?"
dubstep? hát rendben..
szükséged van egy hangrögzítőre, autóra (nem muszáj a legdrágább), életbiztosításra és kellő bátorságra..
Na akkor kimész valamelyik autópályára (pl: M7-es, hozzám az van közel) megállsz egy ponton és elindítod a hangrögzítőd.. az autók suhanása adja az alapot és mivel egy helyben állsz így egy csomóan fognak dudálni rád és ez adhat különböző hajlításokat a 'zenédbe' és nagy valószínűséggel páran neked is fognak menni így a koccanások mellett lezárhatod a számod mentő+rendőr szirénával :D tuti módszer ;) sztár leszel! )ha jól hallottam Skrillex [vagy ki a fene] is így kezdte..) sok sikert ;)
Én úgy tudom, a logic csak mac-en fut.
De javítsatok ki ha tévedek
presonus studio one komoly kis program, az fl-től kicsit bonyolultabb, de nem vészes, ha ráérzel használatára.
De az fl-es alkalmazásokat is tudod benne használni ha úgy van (kompabilis). Az nem teljes tiszta, hogy mit is kérdezel: "számítógépen nem-e az igazi hanem DJ felszerelés szükséges hozzá?"
Még annyit, hogy tölts le soundpack csomagokat, (wav samples) abban találsz hangokat, loopokat, és ugy alakítod ahogyan akarod.
Szóval azt kérdezed, mivel lehetne jó dubstep-et készíteni?
Semmivel. Jó dubstep nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!