Hogyan álljak hozzá a gitározáshoz?
Lehetséges, hogy kicsit ''hülyén'' tettem fel a kérdést, ezért előre is elnézést kérek.
Nagyon szeretnék gitározni, és lenne is a barátaimmal egy banda, ahova kellene egy gitáros.Azon filóztam, hogy esetleg én ha megtanulnék gitározni, akkor csatlakozhatnék hozzájuk, de nem tudom hogy hogyan.
Ugye egy bandában általában elektromos illetve basszusgitáros van.Basszusgitárosuk már van, ergo a másikra kéne ráfeküdjek, DE nem tudom hogy először akkusztikus gitáron kezdjek el és csak utána elektromoson, vagy inkább egyből bele a közepébe.(Anyám mindig azt mondja, hogy akkusztikuson kell elkezdeni..)
A másik, hogy körülbelül mennyi idő alatt lehet elsajátítani kb. az alapokat, hogy azért tudjak a bandában muzsikálni?
(1 éve zongorázok és már falom az 5.-eseknek való zongorakönyvet, ha ez talán segít.)
A válaszokat előre is köszönöm!
Ha G'n'R-t meg Slasht szereti, minek kéne neki trash metált tanulnia? Ne tereljétek már olyan felé, ami nem biztos, hogy jó neki...
Számtalan más zenei lehetőség van, hogy fejlődjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!