Ki szereti a rock zenét? Milyet. Lazábbat vagy inkább a keményebb rockot? Esetleg kedvenc előadók, zkr. ok? Mi a vélemény a halál metálról? Sátánista zenéről?
Ki szereti a rock zenét? - Sokan szeretik. Én is szeretem.
Lazábbat vagy inkább a keményebb rockot? -Keményebbet inkább.
Mi a vélemény a halál metálról? A Death metálról? :) Nagyon ritkán van kedvem ilyen zenét hallgatni, de megesik. Cannibal Corpse-ot szeretem.
Sátánista zenéről? - Nekem teljesen mindegy miben hisz a zenekar, ha jó zenét játszanak. Sajnos általában a magukat sátánistának valló zenészek számomra elviselhetetlen zenéket csinálnak. (pl. utálom az ilyen Dimmu Borgir, meg Gorgoroth féle zenéket)
Én is szeretem a rockot (keményebbet). Legtöbbször deathcoret hallgatok (death metalból származó "alműfaj"). Tulajdonképpen nem tudok rosszat mondani a death metalról se, elég szubjektív ez, a legtöbb ember "nemnromálisnak" nevezné ezt a zenét, én szeretem mert nem arról szól hogy kell bulizni meg táncolni, mint a manapság legsikeresebb előadók zenéi.
Sátánista zenéket is hallgatok hébe-hóba, véleményem még nem alakult ki teljesen ezzel kapcsolatban, de sosem tartottam pozitív dolognak a zene és a vallások keveredését. Ettől függetlenül csak az elektronikus zenét vetem el :)
Én szeretem, és sokan mások is.:)
Inkább a keményet, de azért sok fajtát meghallgatok. A 30STM már nem tetszik, illetve a véres-peverz-hörgős számokat játszó együttesek sem. Valahol a kettő között.
Kedvencek például Nightwish, Korpiklaani, Eluveitie, Three Days Grace, Skillet, Metallica, Within Temptation, Linkin Park, Battle Beast, Epica.. tehát sokfajta.
A death metálból csak a dallamos/melodikus death metált szeretem.
Azzal, ha a maga a zenész sátánista vagy egyházellenes, nincs bajom, de ha a számaik témáikban is ezt a "vallást" hirdetik, ezt nem tolerálom. Nem az egyház miatt, de a vallás és a politika nálam nem a zenéhez való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!