Mi a ti kedvenc 10 Rammstein számotok?
Az a 10 ami nélkül nem tudnátok elképzelni egy koncertet, vagy hogyha jönnének legközelebb akkor ennek a 10 örülnétek a legjobban ha játszanák (tudom nehéz kiválasztani a sok jó közül :D)
nekem:
1. Asche zu Asche
2. Rammlied
3. Seemann
4. Engel
5. Links 2 3 4
6. Wollt ihr das Bett in Flammen sehen?
7. Sonne
8. Haifisch
9. Mann gegen Mann
10.Mein Teil
A legtöbb számuk nagyon jó, ezért nehéz választani, de itt van 10 személyes kedvenc:
Sehnsucht, Links 2-3-4, Stein um Stein, Bück dich, Weisses Fleisch, Ohne dich, Spielt mit mir, Mein teil, Haifisch, Spieluhr
Az Ich tu dir weh-t, Bück dich-et és a Stein um Stein-t én is kihagytam :D
Amúgy az összes számuk nagyon jó és remélem még lesz albumuk és turnéjuk amin jönnek Magyarországra :D
A Spieluhr-nak én is nagyon örülnék
Amúgy nekem is a kedvencem a Rammstein :D
Amúgy ezt én is észrevettem
Mondjuk itt gyakorikerdesek.hu-n nem egy Rammstein-os kérdést én tettem fel :D
Amúgy volt még anno egy kérdés hogy a felsorolt együttesekről kinek mi a véleménye és egy ember kivételével mindenki pozitív véleménnyel volt a Rammstein-ról :)
Sőt nem egy ember a kedvencének nevezte meg (ahogy más kérdéseknél is) ilyenkor én örülök hogy rajtam kívül még vannak nagy Rammstein fanok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!