Milyen jó punk-rock zenekarok vannak?
The Grenma, Alvin és a Mókusok, Hatóságilag Tilos, Rózsaszín Pitbull, Hátsó Szándék..
Azért néhány külföldit is mondok:) : Rise Against (a világon a legnagyobb kedvenceim :D ha nem tudsz annyira angolul, YouTube-on találsz pár dalukhoz fordítást), Rancid, Misfits (én csak azokat a számaikat hallgatom, amiben Danzig vagy Graves énekel, a legújabb albumukat inkább hagyjuk XD), Murderdolls, Ramones, The Distillers.
Na jól van emberek, a Green Day, Alvin... stb. lószarokkal ne alázzuk már a punk zenét oks?
The Sex Pistols, Exploited, Casualties, CPg, HétköznaPI CSAlódások, Hatóságilag Tilos, Fegyelmező Részleg
2. vagyok, mondok még. :D
(Mondjuk Alvint már nem tudom miért írtam bele az előző válaszomba (meg a Grenma is ilyen soft kategóriába tartozik, gondolom az Alvin arról jutott eszembe), mert nagyon kezd divat lenni (mint pl. a Tankcsapda..), mindenki "belájkolja" a "féjszbukon" anélkül, hogy tudná mi az. Mondjuk azért én szeretem, de ha punkról van szó, egy Dead Kennedys mellett eltörpülnek.)
Na szóval:
Dead Kennedys (:D), The Adicts, Devotchkas, Crass, Black Flag, Minor Threat, The Clash, Dropkick Murphys, Flogging Molly, Lars Frederiksen and the Bastards, Operation Ivy, esetleg még Jack Off Jill, az ilyen horrorpunk szerűség volt. (Vagy GG Allin... XD Egy elmebeteg volt, játszott (vagy játszani akart) ő punk zenét is, de a fellépései leginkább abból álltak, hogy a színpad közepére szart és magára kente (néha megette).)
Kemény vonal: The Exploited; Metallica egyes időszakai
Dallamos vonal : The Misfits ; Offspring.
Kb ennyit a punkokról, a többi bandát én núúdlinak tartom.
REFLECTED
Magyar banda, de angol szöveg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!