Tudták ajánlani előadókat? Greenday és Sum 41 -hoz hasonlókat?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 19:49
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)
2012. ápr. 23. 19:58
3/14 anonim válasza:
Esetleg még Good Charlotte. xD Nekik is inkább a régebbi számaik.
5/14 anonim válasza:
Remélem tudod,hogy ez nem punk....
7/14 anonim válasza:
ma 13:53
én is csodálkoztam a kulcsszavaknál. :D ennek valami új zenei stílust kéne kitalálni, nem tudom, miért hívják poppunknak, miközben a popon van a hangsúly, és a kettő egymásnak pont az ellentéte...
8/14 Katus99 válasza:
Én Avril lavigne-t tudom ajánlani, igaz, hogy ő egy énekes, de szerintem a számai nagyon jók, ő is a punk-rock műfajt képviseli, mint a GD.
9/14 anonim válasza:
Utolsó: bocs, hogy közbeszólok, de Avril nem képvisel semmilyen punk-rockot. Nem utálom őt, de szerintem inkább pop zenét játszik.
Ha punk, akkor Dead Kennedys, Exploited, Ramones, Misfits..
Hogy témához is szóljak, én már írtam választ ide, és továbbra is ajánlom a Good Charlotte-ot. Mert az hasonlít a Green Day-hez meg a Sum 41-hoz. Meg még a Blink 182. De ezek közül egyiket sem nevezném punknak.
10/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Miért a Green Day nem punk rock?
2012. ápr. 28. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!