A rammstein neonáci zenét játszik?
Szentem azért nem írták többen, mert má' unják (ahogy én is) az ilyen kérdéseket...
...Nem náci.
11/12
Nem vagy vicces. Gondoltam szólok.
Gondold amit szeretnél
Ha neked attól lessz jobb hogy Nácik akkor hidd azt de mielőtt kiírnátok minden héten ezt a kérdést, inkább rjátok be a gugliba vagy akár ide is :)
Utóirat NEEEEEEEEMMMMM NÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁCCCCCCCI
Béna gagyi okostelefon hát nem benyomtam a válasz elküldése gombot -.-'
Tehát kedves kérdező a Rammstein-nak annyi köze van a nácikhoz mint aranyhalnak az ónöntéshez (csakhogy valami béna hasonlatot mondjak)
Valószínűleg ezt hogy nácik olyan emberektől hallottad akik szintén más emberektől hallották ... Az egész meg onnan jön ahogy második írta mert németek sokan azt hiszik már nácik is -.-'
2. A dalszövegeik egy részének a célja a polgárpukkasztás és általában elég elvont témák vannak terítéken de mondom a nácikhoz annyi közük van mint pingvinnek a pálinkafőzéshez (még egy remek hasonlat)
3. Álljatok már le azzal hogy Hitler c. számuk, mert olyan nincs, a Sonne Instrumentaljára csinálta valami alak
Nincs Hitler c. szám és tényleg álljatok már le vele -.-"
4. És igen a Links 2 3 4 tényleg arról szól hogy annyi közük van a nácikhoz mint bányalónak a zoknistoppoláshoz (újabb hasonlat)
Mondjuk én ott dobtam el az agyam mikor vki írta YouTube-on hogy a Links 2 3 4 klippjében nácis motívumok vannak -.-" :facepalm:
Gondolom akik ezt mondták, szart se tudnak a Rammsteinról.
Nincs semmi közük a nácikhoz!
- Az egyik gitáros felesége zsidó volt
- Tudtommal a nácik a homoszexualitás ellen is vannak. Nézd csak meg a Mann gegen Mann klipjét. Egy náci nem engedné, hogy meztelen férfiak tapogassák. ( + Bück dich performansz)
- Az egyik amerikai koncerten Till kidobatott pár olyan "fant" akik náci karlendítéseket csináltak.
Többet nem sorolok fel, mert már azokat elmondták előttem.
köszi mindenkitől, aki normális választ tudott adni :)
már és is meggyőződtem, hogy nem azok, csak ugye még az elején amikor hallgatgatom, nem igazán értem, hogy mit akarnak sugallni, de utána néztem jó pár számuknak, wikipédián történelmüknek, szóval már én is vágom a témát :)
Nem! Inkabb bal oldaliak. Mikor ertitek mar meg hogy aki német az nem lesz automatikusan naci... a hitler nem az o szamuk valami allat atirta a sonne szamuk szoveget es rakornyikalta ugyanis az nem Till hangja! Es hallgassatok meg a Links 2 3 4 ... es hol a francba veszitek ezeket a hulyesegeket??!!
L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!