Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vajon Ő mit érezhet, milyen...

Vajon Ő mit érezhet, milyen reakciókat láttok rajta? (The Cure)

Figyelt kérdés

mutatok nektek egy videót, a nagy sikereket elért The Cure énekese Robert Smith van benne, és az AFI együttes aki feldolgozza az egyik számukat. Robert az első sorban ül és hallgatja az előadást. szerintetek mit lehet kiolvasni az arckifejezéséből, tetszik neki, vagy hidegen hagyja, talán kicsit bosszús hogy más játsza a dalát? egészen pontosan

0:08-nál 0:56-nál 2:39-nél és a végén 3:25nél láthatjátok.

ti mit olvastok ki belőle hogy tetszhet neki?

http://www.youtube.com/watch?v=DWuOzzgYZlg

2009. jún. 23. 21:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

:) Hát nem úgy néz ki, mint aki odavan a dologtól, de mondjuk ő nem az a vigyorgós fajta. Szerintem kb. azt gondolja, hogy "na jó, mit bánom én, próbálkozzatok csak".. most komolyan, ki tud vele versenyezni..

(Amúgy köszi ezt a kérdést, piszok régen hallgattam Cure-t, úgyhogy most gyorsan katt az eredetire és meghallgattam:)

2009. jún. 23. 21:41
 2/9 A kérdező kommentje:
én köszi a választ:)
2009. jún. 23. 22:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Idegesnek tűnik.
2009. jún. 23. 22:15
 4/9 A kérdező kommentje:
akkor nem csak én látom úgy,hogy olyan mintha nem tetszene neki. bár a végén erőltet egy mosolyt..
2009. jún. 23. 22:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Jé Davey itt még jól nézett ki:D

A kérdésre: szerintem Smith "bácsi" mindig ilyen fura arcokat vág, akár tetszhetett is neki, ki tudja, nekem mindenesetre tetszett volna a helyében, szép teljesítmény ez az AFI-tól.

2009. jún. 24. 01:10
 6/9 A kérdező kommentje:
tényleg kicsit fura jelleme van alapból:)
2009. jún. 24. 01:24
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát az egyik interjúban mondta hogy tetszett neki, a feje meg alapból ilyen leolvashatatlan xD

De mivel én gondolatolvasó vagyok: az elsőnél "na végre már elkezdik" a következőknél úgy tűnik tetszik neki, az utolsónál meg arra gondolt hogy Davey sminkjéhez jobban illett volna egy rózsaszín kisestélyi vagy valami ilyesmi. Aztán el is képzelte xD

2009. jún. 24. 03:23
 8/9 A kérdező kommentje:
:D
2009. jún. 24. 11:03
 9/9 anonim válasza:
Én megnéztem a belinkelt videót, nekem nem volt egy nagy durranás. Egy olyan átdolgozás, amire majdnem minden együttes képes lenne. Unalmas, semmi izgalom, és semmi újitás. (Egyébként a The Cure-t imádom). Lehet, Robert egy kicsit csalódott volt, hogy most sem történt semmi...
2011. ápr. 4. 03:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!