Kedvenc előadók?
Nekem elég sokrétű az ízlésem,szeretem a rockot,punkot,technot,mulatóst,rapet,szóval tényleg nagyon érdekes:D itt vannak a kedvenceim:
Avril Lavigne
Children of Distance(+Horus egyéni számai)
MCHawer és Tekknő
Sarah McLeod
Depresszió
És még van néhány előadó,amelyektől csak 1-2 számot szeretek:
Zsédenyi Adrienn
Anti Fitness Club
Basshunter
Bob Marley
Nickelback
Ja,és 13/L:))
Előrebocsátom zenei ízlés miatt nem illik lepontozni :)
Főleg a rock/metált szeretem, de tág tűrésű vagyok egyebekre is :)
A kedvenc előadóim: Rammstein, Deathstars, Sonic Syndicate, Nine Inch Nails, The Birthday Massacre és még sokan mások :)
15/f
17/F
Iron Maiden
Mortification
Tourniquet
Rammstein
Cannibal Corpse
Minas Morgul
Mithotyn
Menhir
Circle of Dust
Fear Factory
Opeth, Squarepusher, Pain of Salvation, Sunn O))), Converge, Persefone, Isis, Katatonia, Cynic, Jan Garbarek, Sigur Rós, Ólafur Arnalds, New Order, Venetian Snares, Ensiferum, Myrkgrav, Thy Catafalque, Gire, Kátai Tamás, Woodlan Choir, Agalloch...
18F
17/L
John Butler Trio, Stevie Ray Vaughin, Bob Marley, Victor Wooten, Morcheeba, Guns N' Roses, Velvet Revolver, AC/DC, Led Zeppelin, The Doors, Rolling Stones, Kasabian, Sting, egyes jazz-előadók és még sorolhatnám. Szeretem a klasszikusokat és a gitárcentrikus zenéket (mivel magam is basszusgitározom). :)
Quimby (nagyon-nagyon..:) )
White Lies
Blink 182
Moby
Alvin és a mókusok
30 Y
Guns n' Roses
The Killers
Depeche Mode
Ayreon
Within Temptation
Paradise Lost
Perfect Circle
The Gathering
És még van sok,csak nem jut eszembe :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!