Milyen gitárt vegyek Guns n Roses és egyéb "light" rock zenék játszásához?
Figyelt kérdés
Én Gibson Les Paulra, Epiphone-ra vagy Vintage-re gondoltam.. Ezek között mi a különbség? Vélemény?2012. ápr. 30. 13:01
11/22 anonim válasza:
Én is egy v100as vintage gitárt ajánlanék, egyrészt az ára miatt(használtan 60-70k), másrészt én sok rosszat hallok az epiphone gitárokról, nekem egy epi studio van és iszonyat sz*r a bundozás.
12/22 anonim válasza:
Viszont, ismételten azt mondanám, hogy, ha kezdő vagy, akkor felesleges 50-60 ezreket kiadni egy gitárért.
13/22 anonim válasza:
Ez hülyeség, 50-60 pont az a határ ahol már egész értelmes hangszert lehet venni és nem csak olyat, amitől el megy a kedve.
Ha meg van pénze, sokkal többet is érdemes rákölteni, mert annál jobb lesz.
Azért szoktak olcsó hangszert javasolni kezdőnek, mert ha meggondolja magát ne legyen nagy bukó, de aki ki tud adni pár száz ezret egy hangszerre hol nem kakilja le, hogy bukik rajta pár tízezret. (Egyébként ha használtan vesz az ember, akkor nem kötelező bármilyen hangszeren egy forintos is bukni.
14/22 A kérdező kommentje:
Nem mondanám magam kezdőnek, már majdnem 10 éve gitározok, viszont eddig csak klasszikuson és elektro akusztikuson... szal semmi tapasztalatom nincs elektromos gitárok terén. Kezembe is kb 2x volt elektromos gitár
2012. máj. 1. 19:00
15/22 anonim válasza:
Én amikor nagyon kezdő voltam elkövettem azt a hibát, hogy vettem 40ezerért egy elektromos gitárt.1hónap múlva annyira utáltam, hogy kivágtam volna az ablakon, de akkor nem lett volna mivel gyakorolni.A bundozás sz*r volt, folyton rezegtek a húrok, az egyik hangszedőre néha rá kellett ütni, mert elment a hang és undorító hangja volt.Én is azt mondom, ha már elhatároztad, hogy elektromos gitár és nem gondolod meg magad, akkor vegyél egy olyan gitárt, amit nem kell 1év múlva lecserélni.
16/22 A kérdező kommentje:
A Vintage v100 egész jónak tünik és még szép is
Viszont ezek a hangolókulcsok:DD ez vicc?:D
Elég ocsmány:D de annyi baj legyen
2012. máj. 1. 19:35
17/22 anonim válasza:
Még jó, hogy tudod miről beszélsz.
18/22 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy nem vagyok egy szakértő, de még mindig csúnya:D Bár eddig sose figyeltem szal mind1
2012. máj. 1. 19:43
19/22 anonim válasza:
Én elég nagy LP fan vagyok, ez a hangolókulcs szerintem kifejezetten szép.:)Persze csak egy les paul gitáron áll jól.
20/22 A kérdező kommentje:
És ha netán Vintage v100at vennék, ahhoz milyen erősítő jó?
2012. máj. 1. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!