Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Rock vagy Rap vagy más egyéb?

Rock vagy Rap vagy más egyéb?

Figyelt kérdés

Szerintem rap . Mert ez tényleg a szívemig hatol . persze nem magyar hanem amerikai rap az igazi .

Nektek vélemény e téren ?

2012. febr. 28. 21:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Én elég különc vagyok, de a magyar rapet és a heavy metalt is szeretem.
2012. febr. 28. 21:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a zene a rock és a metál. Ennek van számomra mondanivalója, értelme, ez áll hozzám közel. A rap-et nem szeretem. Nem igazán hallottam még olyan számot, aminek a szövegével azonosulni tudtam volna.

25/N

2012. febr. 28. 22:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Is-is. Southern rock és "southern white trash" rap. Nemtom mért alakult ki ez az all american ízlésem itt Mo. kellős közepén, elég vicces. De vhogy ezek fejezik ki azt amit érzek és amit megélek, zene+szöveg+életérés szerint. A "városi" rap-el, rock-al viszont nem tudok azonosulni, az nekem túl steril, túl ipari.
2012. febr. 28. 22:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
életérés = életérzés. Húzok aludni!!! :D
2012. febr. 28. 22:43
 5/10 anonim ***** válasza:
43%

Rap, Hip-hop , RnB , Reggae - ezeket szeretem.

Rockot poppot metalt discot houset dubstepet electrot - ezeket meg utálom .

2012. febr. 29. 06:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Én bármit meghallgatok,de leginkább rock és rap.
2012. febr. 29. 16:32
 7/10 anonim ***** válasza:
A heavymetal tökéletes riffjeinek nincsen párja
2012. febr. 29. 16:47
 8/10 anonim ***** válasza:

rock,punk :D

nekem a rap valahogy nagyon nem tetszik, :D én "nem tudom értékelni" .

mindenki mást szeret.

2012. márc. 3. 07:54
 9/10 k.lau13 ***** válasza:
nemtom nekem nincs bajom a rap-el, egy-két számot néha még meg is hallgatok, de rocker vagyok, rock és metal, vagy punk zenét hallgatok. két dolog, amit biztos nem, az a pop-rock és a house zene. ha már így kérdezted... :D
2012. márc. 3. 09:17
 10/10 k.lau13 ***** válasza:
bár az igaz, hogy a rap-et soha nem tudtam úgy elképzelni, mint életérzést(esetemben például, amit amúgy nekem a rock jelent), de nem ítélem el. Van aki ezt szereti, van aki meg azt. Különben is ezerszer többre tarom a rap-et, mint ezeket a techno-sz@rságokat. na jó, de ez már egy másik téma. szóval ennyi a véleményem, szép napot :DD
2012. márc. 3. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!