A Rammstein koncerteken miért nem játsza a Rosenrot-ot és Donaukinder-t?
Az én ismereteim szerint a MIG-es Bercy-ből lesz a DVD. Amin rajta lehet a LIFAD-os MSG koncert vagy annak részletei is. Én személy szerint nem örülnék ha a DVD az Amerikai felvételből készülne.
Valahogy úgy vagyok vele, hogy a Rammstein egy európai banda, így legyen az a felvétel egy Eu-s állomásból.
egyetértek veled abban hogy a Rammstein inkább egy európai banda
de én személy szerint annak örülnék a legjobban ha vmi LIVE MEGASET lenne 2 DVD-vel: az egyiken a MIG Bercy, a másikon a MSG koncert :D
"Nincs rossz Rammstein dal, csak halk..."
Üdv a negyedik hatalmas Rammstein fan, lehet hogy nem sok köze van a válasznak a kérdéshez, de már nagyon nem akartam kimaradni ebből a Rammszein fan számolásból :DD ... xD
Egyébként, már asszem egy kérdésnél volt valami hasonló "Üdv/Ui.: egy hatalmas Rammstein fan"
légy üdvözölve :)
amúgy igen Rosenrot-os kérdés hogy miért nem játszák koncerten már volt de én a legeslegjobban a Donaukinder-nek örülnék egy koncerten
Igen, Rosenrot-os kérdés is volt már, de én nem arra gondoltam most, hanem erre:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__2649998-gree..
Itt volt még ez a "Üdv egy Rammstein fan" ésatöbbiésatöbbi... :D
Amúgy igen, a Donaukindert-t én is meghallgatnám élőbe...Én a MiG-en a Wollt ihr das bett in flammen sehen-en csodálkoztam, mivel az nem annyira híres mint a többi azon a koncerten játszott szám, igaz a Wollt ihr das bett in flammen sehen volt anno a koncerteken, (ellentétbe a Rosenrot-tal és a Donaukinder-rel) de akkor persze hogy leadták, hisz' alig volt számuk még akkor :D ...Mondjuk én igazán a Zwitter-t hallgatnám meg tőlük élőben ._. :3
A Zwitter-t ha jól tudom csak a Mutter turnén játszották (mint a Spieluhr-t, Adios-t, Halleluja-t, Nebel-t, stb.)
Amúgy az általad linkelt kérdésre én válaszoltam még anno asszem én voltam a "második fan" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!