Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Rammstein koncerteken miért...

A Rammstein koncerteken miért nem játsza a Rosenrot-ot és Donaukinder-t?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 27. 22:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Az én ismereteim szerint a MIG-es Bercy-ből lesz a DVD. Amin rajta lehet a LIFAD-os MSG koncert vagy annak részletei is. Én személy szerint nem örülnék ha a DVD az Amerikai felvételből készülne.

Valahogy úgy vagyok vele, hogy a Rammstein egy európai banda, így legyen az a felvétel egy Eu-s állomásból.

2012. máj. 1. 16:22
 12/18 A kérdező kommentje:

egyetértek veled abban hogy a Rammstein inkább egy európai banda

de én személy szerint annak örülnék a legjobban ha vmi LIVE MEGASET lenne 2 DVD-vel: az egyiken a MIG Bercy, a másikon a MSG koncert :D

2012. máj. 1. 17:06
 13/18 A kérdező kommentje:
már csak azért is örülnék a MSG koncert felvételnek is mert akkor azon lenne Rammlied, B********, Waidmanns Heil, Ich tu dir weh (vagy ha az nem akkor esetleg Rein raus), Weisses Fleisch
2012. máj. 1. 17:17
 14/18 anonim ***** válasza:

"Nincs rossz Rammstein dal, csak halk..."

Üdv a negyedik hatalmas Rammstein fan, lehet hogy nem sok köze van a válasznak a kérdéshez, de már nagyon nem akartam kimaradni ebből a Rammszein fan számolásból :DD ... xD

Egyébként, már asszem egy kérdésnél volt valami hasonló "Üdv/Ui.: egy hatalmas Rammstein fan"

2012. máj. 1. 22:29
 15/18 A kérdező kommentje:

légy üdvözölve :)

amúgy igen Rosenrot-os kérdés hogy miért nem játszák koncerten már volt de én a legeslegjobban a Donaukinder-nek örülnék egy koncerten

2012. máj. 1. 22:42
 16/18 anonim ***** válasza:

Igen, Rosenrot-os kérdés is volt már, de én nem arra gondoltam most, hanem erre:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__2649998-gree..

Itt volt még ez a "Üdv egy Rammstein fan" ésatöbbiésatöbbi... :D

Amúgy igen, a Donaukindert-t én is meghallgatnám élőbe...Én a MiG-en a Wollt ihr das bett in flammen sehen-en csodálkoztam, mivel az nem annyira híres mint a többi azon a koncerten játszott szám, igaz a Wollt ihr das bett in flammen sehen volt anno a koncerteken, (ellentétbe a Rosenrot-tal és a Donaukinder-rel) de akkor persze hogy leadták, hisz' alig volt számuk még akkor :D ...Mondjuk én igazán a Zwitter-t hallgatnám meg tőlük élőben ._. :3

2012. máj. 2. 00:25
 17/18 A kérdező kommentje:

A Zwitter-t ha jól tudom csak a Mutter turnén játszották (mint a Spieluhr-t, Adios-t, Halleluja-t, Nebel-t, stb.)

Amúgy az általad linkelt kérdésre én válaszoltam még anno asszem én voltam a "második fan" :D

2012. máj. 2. 21:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Hehe :D Annál a kérdésnél én az első voltam... :D
2012. máj. 2. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!