Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Lehet hogy készülőben van a...

Lehet hogy készülőben van a Rammstein új albuma (többi lent)?

Figyelt kérdés

ÁLLÍTÓLAG hamarosan megjelenik egy új kislemezük feltehetőleg egy új számmal

Az eddigi összes albumuk megjelenése előtt megjelent egy kislemez az éppen következő albumról (Du riechst so gut -> Herzeleid, Engel -> Sehnsucht, Sonne -> Mutter, Mein Teil, Amerika -> Reise, Reise, Benzin -> Rosenrot, Pussy -> LIFAD)

Persze tudom most volt a MiG, meg még megy a turné + a Bercy-ben lévő koncertet felvették tehát lehet lesz új Live DVD és akár album

Remélem lesz még albumuk és Till nem hagyja majd abba 1 év múlva mikor betölti az ötvenet (tudom hogy régen nyilatkozta már még a LIFAD előtt és hogy Paul mondta a Mein Land making of-jában hogy nem oszlanak fel [de attól Till ki tudna szállni])

Főleg mert majd szeretnék még koncertjükre elmenni a múltkori így is fantasztikus volt

2012. ápr. 24. 19:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%
Nagyon örülnék egy új Rammstein albumnak, de nekem akár az is elég lenne, ha csak koncerteznének ezentúl. Az őszi koncert feledhetetlen élmény volt, ki nem hagynám, ha megint jönnének. Az biztos, hogy egy jó darabig még aktívak lesznek, nem hiszem hogy Till kiszállna, mégis csak ez az élete. Akkor lenne várható a kiszállása, ha más projekteken is dolgozna, de tudomásom szerint a Rammstein-en kívül nem csinál semmit.
2012. ápr. 24. 19:23
 2/13 anonim ***** válasza:
61%

Közben utánanéztem, és már be van jelentve az új album!

[link]

Paul mondta elvileg egy interview-ben, hogy 2013-ra adják ki az új albumukat. Lehet hogy sokára van, de nekem nagyon nagy öröm hír, hogy lesz egyáltalán! :)

2012. ápr. 24. 19:28
 3/13 A kérdező kommentje:

wow köszi a gyors választ :)

egyébként igen, sztem sem száll még ki mert hát tényleg ez az élete meg anno olvastam hogy a Reise, Reise előtt is híresztelték hogy feloszlanak aztán volt itt GYK-n egy kérdés amiben egy több éves cikk egy pletykáról miszerint Till elhagyja az együttest

Koncertjükre még nagyon szeretnék elmenni, Midasz király minden kincsét megadnám egy újabbért :D

2012. ápr. 24. 19:28
 4/13 A kérdező kommentje:
nahát ez nekem is nagyon nagy örömhír remélem tényleg így lesz :'D
2012. ápr. 24. 19:35
 5/13 anonim ***** válasza:

én azt hallottam hogy azt nyilatkozta Richard hogy most pihennek, szóval szerintem nem igaz hogy lesz új album...

"Az eddigi összes albumuk megjelenése előtt megjelent egy kislemez az éppen következő albumról" Csakhogy a Mein Herz Brennt-nek készül/készült a klipje, szóval már csak ezért se biztos....Persze jó lenne egy új album ^^

2012. ápr. 25. 19:36
 6/13 A kérdező kommentje:

Azt tudom hogy a Mein Herz brennt-nek készült most klipje

de tudtommal egy kislemezt is kiadnak majd amin Sven Helbig vagy ki fog zongorázni (állítólag a Sirene c. demo-nak lesz a stúdió változata a szám)

De azért remélem lesz még új albumuk, koncertturnéval, mert kicsit beleéltem magam és nagy terveim vannak :D

2012. ápr. 25. 21:42
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a Mein Herz Brennt-nek lesz kislemeze. S azon lesz a Sirene egy plusz számként.
2012. ápr. 26. 17:36
 8/13 anonim ***** válasza:

1.Ki mondta, hogy a Sirene lesz rajta???

2.Richard egy friss interjúban pedzegette, hogy jövőre fesztiválozni mennek és nincs igazán tervben az új album.

3.Bercy-ből tényleg lesz DVD, HD.

2012. ápr. 30. 15:37
 9/13 A kérdező kommentje:

1. Sven Helbig írta a Facebook oldalán hogy a következő Rammstein kislemezen ő fog zongorázni és fent van a neten a Sirene demo-ja szóval valahogy ez jött ki :D

2. Akkor lehet hogy az új album hír kacsa volt bár én nagyon örülnék egy új albumnak

3. Ennek nagyon örülök de hol olvastad/hallottad?

2012. ápr. 30. 22:18
 10/13 anonim ***** válasza:

1. Az oké, hogy a Sven gyerek azt írta, hogy együtt dolgoznak, de azt nem írta, hogy melyik dal az. Én írtam az Affenknechten, hogy talán a Sirene, de én is csak azért írtam ezt, mert nekem nagyon tetszik az a dal és szeretném hallani normális hangszerelésben is.

Amúgy nem csak annak a demója van fent. :D

Ami külön érdekes, hogy a Sirene zenei alapjára többféle szöveg is íródott, és eredetileg ez lett volna a Pussy alapja, igaz full angol szöveggel.

3. :D Ne már, tele van a net a Bercybem készült fényképekkel, ahol csak a vak nem veszi észre a profi HD-s kamerákat. Sőt! Egy még testközelből is le van fényképezve.

2012. ápr. 30. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!