Lehet hogy készülőben van a Rammstein új albuma (többi lent)?
ÁLLÍTÓLAG hamarosan megjelenik egy új kislemezük feltehetőleg egy új számmal
Az eddigi összes albumuk megjelenése előtt megjelent egy kislemez az éppen következő albumról (Du riechst so gut -> Herzeleid, Engel -> Sehnsucht, Sonne -> Mutter, Mein Teil, Amerika -> Reise, Reise, Benzin -> Rosenrot, Pussy -> LIFAD)
Persze tudom most volt a MiG, meg még megy a turné + a Bercy-ben lévő koncertet felvették tehát lehet lesz új Live DVD és akár album
Remélem lesz még albumuk és Till nem hagyja majd abba 1 év múlva mikor betölti az ötvenet (tudom hogy régen nyilatkozta már még a LIFAD előtt és hogy Paul mondta a Mein Land making of-jában hogy nem oszlanak fel [de attól Till ki tudna szállni])
Főleg mert majd szeretnék még koncertjükre elmenni a múltkori így is fantasztikus volt
ja hát a profi kamerával felszerelt manusokat én is láttam képeken, felvételeken :D
azt hittem valahol le van írva hogy konkrétan lesz DVD, meg aztán tudtommal tavaly is volt felvéve koncert aztán egyenlőre abból sem lett semmi
Szerinted mennyi ideig tart egy ilyen DVD-t elkészíteni?
Mert van vele utómunka bőven.
Az én eszemnek: ahol ilyen kamerát látok, abból lesz DVD anyag. Már csak azért is, mert ezért is fizetni kell.
És mert egy újabb live DVD már korábban be lett ígérve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!