Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit szeretnek az emberek...

Mit szeretnek az emberek ebben a Gotye számban? (somebody that use to know)

Figyelt kérdés

180 millióan megnézték, és a többségnek tetszett is, ahogy láttam, de mi olyan jó benne? mitől lett ez most ilyen nagy siker?

Szerintem sem az énekhang, sem a muzikalitás, a klip meg pláne nem jó.

Valaki írja le légyszi, mert komolyan nem értem... o.O

2012. ápr. 26. 22:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az helyesen Somebody That I Used To Know :D Amúgy fogalmam sincs mit szeretnek benne mert ez amúgy is hülye kérdés.Mindenkinek más az ízlése és attól hogy te nem szereted,még nem rossz szám :)
2012. máj. 1. 16:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát,én már tavaly nyáron,mikor megjelent,akkor is szerettem,viszont nem a stílus fogott meg,hanem a szöveg.Egyébként meg elég szomorú,hogy most csak azért hallgassa mindenki,mert valaki azt mondta milyen 'menő' és nem azért,mert valóban tetszik nekik.
2012. máj. 8. 22:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Hülye kérdés,már bocs.Kinek mi tetszik.Nekem pl az eredeti nem jön be,de a tiesto remixent imádom.Amúgy szerintem jó a szöveg,érzelmesen van előadva,a tetso remixben jó a zene is.
2012. júl. 19. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!