Meg szeretnék tanulni gitározni és nem tudom hogy milyen Pack-et vegyek. Kezdőn mi lenne alkalmas?
gondolom elektromoson akarod tolni. ne rendelj szettet, mert az olcsó szettek túlnyomó része egyszerűen sz.r.
nem akarsz külön vásárolgatni?
bemész az első hangszerüzletbe és veszel egy erősítőt meg egy gitárt, 2 pengetővel és kábellel. mi ebben a megterhelő? és legalább kipróbálod és ha hallod a hangján hogy sz.r akkor otthagyod.
másfelől biztos vagyok benne, hogy te vagy az a srác, aki már vagy 3 kérdést feltett ebben a témában. már mindent kitárgyaltunk, csak hallgass a tanácsokra.
- ne packet vegyél, a másik kérdéshez én is leírtam, hogy miért.
- olcsó húsnak híg a leve... az olcsó gitár meg sz_r. a gitárgyártásban az olcsó és a minőségi teljesen kizárja egymást. nincs. kész.
és tényleg nem túl bonyolult... ezek kellenek:
1 db gitár
1 db gitárerősítő (nem házimozi-rendszer, nem hifi, nem zsebhangszóró... gitárerősítő)
1 db kábel
x db pengető
esetleg: heveder
ajánlott (ár/érték arány) márkák:
gitár: squier, cort, vintage, epiphone
erősítő: roland, line6 (ez már drágább), marshall (ebből az olcsó darabok nem olyan jók), laney...
ami nem ajánlott:
harley benton, dasdsa-2331, TDL-938u921, kutyafüle, noname-tenson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!