15, de inkább 16 évesen nem késői elkezdeni gitározni?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 18. 19:05
1/16 anonim válasza:
Ez nem szertorna, hogy keso legyen elkezdeni, ha szeretned nyugodtan vagj bele. Gyakorlas kerdese, hogy mennyire fog menni. Sok siekrt. ;)
2/16 anonim válasza:
egyátalán nem, nekem nagyon sok ismerősöm 20 körül kezdte, igaz mindegyik nyavalyog, miért nem kezdte előbb:) szóval minél hamarabb láss neki, ha tényleg komolyan gondolod.
3/16 anonim válasza:
Az én párom 25 éves is elmúlt,mikor elkezdte,autódidakta mód.Tabulátor segítségével majdem mindent le tud játszani.Szóval 16 évesen véleményem szerint nem késő.
4/16 anonim válasza:
Nem, a barátom 18 évesen kezdte, és aztán a kétszemélyes zenekarával Koncz Zsuzsa előzenekara is lett egyszer... Szóval jól ment neki.
5/16 A kérdező kommentje:
ohh akkor belekezdek, minnél hamarabb! köszönöm a válaszokat!
2008. ápr. 19. 20:21
6/16 anonim válasza:
Én 14 évesen kezdtem, most 16 vagyok. Egy (Guns n' Roses) Sweet Child o' Mine már nem okoz gondot. : P (Átlag napi fél óra gyakorlás mellett)
7/16 anonim válasza:
Én 24 évesen kezdtem, kb egy éve. Magamtól tanulok, vannak a neten is jó gitároktató oldalak (pl: gitarozz.hu), ezekről is sokat lehet tanulni. Minél több gyakorlás a lényeg. Szóval egyáltalán nem vagy elkésve, hajrá!
8/16 A kérdező kommentje:
Köszöm a választ! A gitárom is meglesz lassan :P
2008. ápr. 28. 17:23
9/16 SirRasor válasza:
Csak annyi apróság hozzá, hogy minél hamarabb kezded, annál jobban rá tudnak állni az ujjaid. Nem egészen mint megszokás, hanem aki nagyon fiatalon kezdi, annak megnyúlnak az ujjai és így könnyebben le tud fogni egymástól távol lévő hangokat. 20 fölött ez már okozhat gondot. Pölö 23 évesen kezdtem gitározni és sokat számítógépezek, azaz sokat gépelek és annyira kötöttek az ujjaim, hogy az első pár hónap eléggé nagy szenvedés volt, de mostmár kezd jól menni...fél év után. Viszont még mindig annyira be vannak fásulva az ujjaim, hogy túl gyors dolgokat egyszerűen nem tudok kijátszani, szóval azért nem hülyeség fiatalon elkezdeni.
10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nyár végén megkapom a gitáromat, és el is kezdem a "babrálgatását"
2008. jún. 3. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!