Milyen zenét hallgattok?
Figyelt kérdés
Lécci ird le a kedvenc előadód! (max. 2)2009. jún. 19. 21:45
1/11 anonim válasza:
Kettőt nem tudok, mert nincs kedvencem. Illetve van, de ha hirtelen elkezdem sorolni, pl. Amorphis, Sonata Arctica, Finntroll, Dimmu Borgir, Dark Tranquillity... Látod, ez már több, mint kettő. Mindegyiküket ugyanannyira szeretem. :P
2/11 anonim válasza:
Kárpátia, Kormorán
Kispál és a Borz, 30Y, Quimby
kettő nem megy:)
16/L
4/11 A kérdező kommentje:
egyébként pont azért irtam, mert kiváncsi voltam hogy csak én vagyok-e vele így...
2009. jún. 19. 22:32
5/11 anonim válasza:
Jrockot, visual kei-t hallgatok.
Kirito, Angelo, Pierrot (a japán, és nem a magyar) - Egynek veszem mert mindben Kirito énekel.
Hyde, L'arc En Ciel, Vamps - ez is egynek veszem mert Haido az énekes mindben:D
Így megvan a kettő ^^
6/11 Thurston válasza:
Ez max úgy lenne lehetséges, hogy minden műfajból kettőt. Hiszen hogyan hasonlíthatnék össze egy Opeth-et (progresszív-death) egy Venetian Snares-szel (breakbeat), vagy Jan Garbarekkel (jazz)?
7/11 anonim válasza:
22:53
Ja, végülis a zene csak énekből áll... Teljesen mindegy, hogy zeneileg teljesen más mindegyik banda hozzáállása.
A visual kei pedig tulajdonképpen nem is zenei műfaj, csak külsőség. Azon belűl is találhatóak post-rock, gothic, stoner bandák...
8/11 anonim válasza:
11:57
Csak azért írtam csak így mert a kérdező azt írta max kettőt írjunk, de nekem ezek a kedvenceim, nem tudok kettőt kiemelni belőle, mindet ugyanúgy szeretem.
9/11 anonim válasza:
MGMT, The Fray, Empire of the Sun, Dream Theater, Placebo
10/11 anonim válasza:
Alvin és a mókusok, System of a Down
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!