Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan hallgattok zenét?

Hogyan hallgattok zenét?

Figyelt kérdés
Csináltak közben valamit, vagy csak a zenére figyeltek?
2011. máj. 20. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Gépezés közben.Nagyon néha tanulok és akkor.Mp4-en mikor megyek valahova,és kocsiba.Leginkább figyelek rá,mivel jómagam is zenélek.(remélem ezt nem kell elmagyaráznom)
2011. máj. 20. 18:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Edzés közben meg kocsiban. Nem szeretek zajban beszélgetni, így vagy ezt csinálom vagy azt. Ha beszélgetek a kocsiban akkor lehalkítom a zenét, mert annak semmi értelme, hogy az is üvölt mi meg túlüvöltjük.
2011. máj. 20. 18:36
 3/7 anonim ***** válasza:

mindent zene kozben csinalok:gepezek, wc-zek, setalok, olvasok, tanulok stb

s ezt komolyan mondom:P

2011. máj. 20. 18:48
 4/7 anonim ***** válasza:

bárhol lehtőleg mindenhol:

utcán,suliba(akár órán is), utcán,klotyón,könyvtárba,buszon,otthon,bulin,tanulásközbe

attól függ milyen zene:

utcán,buszon,buliba,tanulás: electro/house/techno=electronikus az a lényeg,meg h szoljón vmi sz*r

otthon,suliba,tánc egyéb helyek, rnb,hiphop,soul, stb.. minden féle akkor figyelek a zebnére + szövegre

2011. máj. 20. 19:15
 5/7 anonim ***** válasza:
19:15 vok sorry a hibákért, telóról írok
2011. máj. 20. 19:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Miért fontos, hogy "mindig szóljon valami sz@r"?

Én el nem tudnám képzelni, hogy reggeltől estig valami dübörögjön a fülemben. Nem hallja az ember ha mondjuk egy mentőautó elé lép, de néha maga a CSEND is nagyon jól tud esni.

2011. máj. 20. 19:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Én sem tudom elképzelni, hogy mindig hallgassak valamit, szerintem is jó néha az a csend. Párszor már volt olyan, hogy egy nap sok zenét hallgattam, és már zavart, meguntam. Én általában amúgy este szoktam berakni egy lemezt, és annyi.
2011. máj. 21. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!