Szerintetek nem reagálnak furán, ha egyszer zenekart alapítottunk?
szóval taliztunk még kb 3 héttel előbb, és megbeszéltük hogy majd próbálunk husvéti szünet után..
létrehoztam egy fészbuk csoportot hogy megdumáljuk mivan..és kedden szóvá teszem hogy kéne próblni vasárnap, azt mondják "benne vannak, próbáljunk"... kb mindent én irok ki hogy most akkor hogy legyen pontosan..
és ma este kaptam egy üzit a dobos haverjátol, hogy kórházba van a srác, ezért nem tudunk próbálni, kiírom a fészbuk csoportba hogy a többi tag is értesüljön a hírről nehogy félreinformálódjunk, erre az egyik srác(nem a dobos) így reagál rá(a postra hogy "a dobos srác sajnos kórbázba van") : "az komoly:S "
ennyi a reakció arra hogy elmarad a próba és mégse lesz
én ezt nemértem, pedig nem nyomulok, egész jól gitározok,legalább is annyira simán jó vagyok hogy bekerüljek, volt már fellépésem is és most összejönne a banda, amikor először dumáltunk érdeklődőnek tűntek, de most nem tudom mit cisnáljak
rá kérdezzek mégegyszer hogy akarják e egyáltalán ezt az egészet vagy sem?
a nyomulást úgyértem hogy ,hogy én írom ki a dolgokat, én kérdezek rá hogy akkor melyik számot játszuk, én kérdezem meg hogy vasárnap jó e a próba, ez már egy idő után úgy jön le nekem hogy egy fecsegő tolakodó alak vagyok, akinek azért válaszolnak vmit, de leszarják mert plvan vmi jó film a tv-ben
hogy jól gitározom az úgy jön ide. hogy komolyan vegyenek, és nem csak azért akarok zenélni hogy rajkodjak a népnek
de már tényleg azt tervezgettem hogy most rákérdezzek hogy "akarják e vagy sem" , de akk úgy látom nem kell aggodnom
pedig azt hittem ismerem az embereket:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!