Ez miért van,60 ember előtt gitároztam egy félig meddig nehéz számot, és izgultam mint a szar, azelőtt bandával kb 4-500 ember előtt meg szinte nem is érzeztem izgalmat?
pedig most volt harmadszorra hogy fellépek(igaz eddig voltak mellettem emberek, nem egyedül kellett), és nem is az hogy annyira elcsesztem vna, igaz hogy a ritmusra sem figyeltem annyira , hibák ,talán ha egyet tudok felhozni, de laikus fülnek az sem volt hallható, én meg még mindig azon agyalok hogy ááá elcsesztem
http://www.youtube.com/watch?v=SZa6iYt10x8
ezt még régen csináltam, ezt játszottam
kb ennyire ment jól, pedig ezt már rég csináltam, a felvételt, azóta sokat fejlődtem, otthon lejátszottam magamnak hibátlanul, de élőbe tök fosul:\
semmi meghajlás, olyan béna érzés az ilyen
nektek milyen volt az első fellépésetek?
egyedül?
ha eleget gyakorlok, sosem izgulok. De ezt ne úgy értsd, hogy tudom, hogy mikor jó, hanem volt olyan is, hogy egyedül már olyan szépen játszottam, kiültem színpadra, és szarul sikerült, aztán mondták hogy ha már késznek hiszem a darabot, akkoris hetekig naponta legalább 15x játsszam el. És úgy tényleg színpadon is tök jól sikerült :D
Egyébként az, ami a videón van, hogy megtanulod a hangokat sorrendben, még csak az első lépcsőfok, és élőben is, attól még hogy minden hang a helyén van, lehet szar :D A zene lélegzik, dinamikát kell neki adni, meg kell fogalmazni, hogy mit akarsz játszani, és nem csak a hangokat sorolod fel. Ha élőben arra kell figyelned, hogy na most vajon milyen hang jön, és erőlködni, hogy odaérj a következő hangra, akkor az még közelében sincs a kész darabnak.
Valszeg' azér izgultál, mert először léptél fel egyedül.
Én is izgultam először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!