Gengszter rapperek?
Figyelt kérdés
Egyre inkább szúrja a szemem, hogy a magyar rapek közül kb. minden második arról szól, hogy az adott rapper mekkora nagy gengszter és felsorol vagy 500 fegyvert amivel ő olyan nagyon keményen tud lövöldözni. Mindegyik arról rappel, hogy ők mekkora nagy nyomorban éltek és, hogy az utcán nőttek fel, holott ezen rapperek nagy része egy újgazdag család sarja, akiknek mindent megadtak amit csak kértek. Valaki megmagyarázná, hogy akkor ez most mire jó?2012. ápr. 11. 11:45
1/2 anonim válasza:
Azt nemtom hogy mire jo de halgass DSP-t vagy Siská-t azok teljesen hitelesek tudom hogy nem ez volt a kérdés de én szeetem még a hősöket a funktasztikust , nks-t a hitelességről nem ssokat tudok de biztos hogy jol nyomják
2/2 anonim válasza:
Hallgass amerikai rappet! Mert annak van mondanivalója ( már ha érted a nyelvet)Ennek csak ott van értelme ,itthon nem sok ,mert csak utánzattok .Ott a gettóban emelkednek ki,mint 2Pac ..itt nincsenek gettók csak telepek és igaz szinte mindenki a nyomorról rappel ,holott azt se tudják mi az .
Tupac volt a király ...
Az is marad örökre
Egyébként a magyaroknál TKYD-et hallgass sztem ,ő amit művel az már nem rap hanem művészet/költészet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!