Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Rock éneklésben szeretnék...

Rock éneklésben szeretnék segítséget kérni! (? )

Figyelt kérdés

Szóval az van, hogy imádom a rock zenéket, és nagy vágyam, hogy AC/DC-t énekeljek meg más jó számokat, de nekem "csak" olyan hasból éneklős olyan "szépenéneklős" hangom van, szóval nem olyan torokból jövő erős, ütős hangom. :/ Oké, sokan szeretnének legalább olyan hangot, mint ami kijön belőlem, de én rockot szeretnék énekelni, nem operát. :D Még az ilyen ütősebb dalokat is csak így tudom énekelni. :( Ezen szeretnék valahogy változtatni. Énektanárhoz nem járhatok, szóval így kéne megoldani. Akár agykontroll, vagy valami gyakorlatok. Itt egy link, hogy én valami ilyesmi torokból jövő erős hangot szeretnék, ami szépen szól. http://www.youtube.com/watch?v=Otd_cBbOKZA

Köszönöööööm! :D

2012. ápr. 10. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:
ugyan miért nem járhatsz énektanárhoz? agykontrollal nem lehet más hangot kiadni.
2012. ápr. 10. 23:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Anyukám feleslegesnek tartja és nagyon drága is. :/
2012. ápr. 14. 17:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Mondd meg anyukádnak, hogy ha meg akarsz tanulni énekelni, akkor nem felesleges, hanem elengedhetetlen. A linkelt énekesnő sem magától tanult meg énekelni, sőt egyik sem. Ha meg arra értette, hogy felesleges megtanulni énekelni, akkor meg inkább nem mondok semmit. Persze nem kötelező, de inkább erre költsd a pénzt mint cigire, piára, fűre, és társaira, amik ténylegesen felesleges dolgok.
2012. ápr. 14. 17:25
 4/5 WorfHadnagy ***** válasza:
Rockban is elfogadott a tiszta énekhang, bár az inkább heavy/powermetálnál gyakori. A hangra rágyúrni úgy érdemes, hogy próbálod az eredeti előadó stílusát próbálod utánozni.
2012. ápr. 14. 18:06
 5/5 anonim ***** válasza:
sokkal de sokkal többre jutsz, ha tudsz énektanárhoz járni, mert lehet hogy olyan dolgokat is megtudsz, amiről egyébként fogalmad se lenne, az ének sokkal inkáb múlik a levegővétel technikán, mint az éneken. mindenképp menj el tanárhoz, győzd meg anyukád ,hogy ez neked nagyon fontos, és a rockénekesekből hiányvan, mi is keresünk éppen egyet.. :))
2012. ápr. 15. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!