Zámbó Jimmy mitől volt A KIRÁLY?
Mi az, hogy tévében nem látni? Mintha annó nem sztárolta volna őket az emtíví annyira, hogy minden második klip tőlük volt.
"Ha nem ismeritek ne fikázzátok jó,mennyetek is nézzetek akkor vivát az való nektek :D"
Ennek nem tudom mi értelem volt. Miből gondolod, hogy nem ismerem? A zenei ízlésed, tájékozottságod és hozzáértésed alapján meg úgy érzem kicsit közelebb állsz a viva világához, mint én.
Mitől volt? KIRÁLY?:O Rossz a kérdés ember! úgy kérdezd
Mitől KIRÁLY? :))
Mindenek előtt, nem vagyok elvetemült Jimmy rajongó csak kiváncsiságból beírtam a nevét a keresőbe és annyi baromságot láttam hogy pár dolgot szeretnék tisztázni!
Jó magam is zenész énekes vagyok, de inkább műkedvelő de az most mindegy, és nem Jimmy stylusban, teljesen más világban utazom. de gyerek korom óta szeretem a családban mindenki szereti, szívesen hallgatom néha napján.
Kérdésedre válaszolva:
A dalaival érte el, hogy a lelkek királya legyen!
Ha egyedül leülsz egy szobába, és becsukod az ajtót és a arra figyelsz, amit! és ahogyan énekel akkor pontosan megérted miért volt ő a király!
De azért a gyengébbek kedvéért a legegyszerűbben :
Azért volt " KIRÁLY " mert ő úgy énekelt a problémáiról bánatáról vagy öröméről, hogy te azt átérezd, és úgy érezd hogy ez igaz, ő személyesen szól hozzád mint csak egy belső hang.
De ezt igazából akkor érted meg ha párkapcsolatban élsz, és nem vagy homokos!:O :)
ENNYI!
Ettől volt ő király, őt nem nyomta senki előre mint a mostani Megaszarokat!
Itt egy kis riport amit nem olyan rég fedeztem fel, ebben mondja el hogy miről szól a dolog lényege, ha már ennyi szájbarágásos irományom után sem lenne egyértelmű
http://www.youtube.com/watch?v=jzfOxMUmwm0
Mindent összevetve
Én mint normális átlagos 23 éves fiatalember kimerem jelenteni hogy semmi gond nincs a Jimmy dalaival igenis értékes tartalmas dalokról van szó!
Ami az életről szól,a tévhitekkel ellentétben sem mulatós sem szerelmes dalokat nem írt.
De főképp nem adott elő.
Ez marhaság!!!
Olyan történelmet írt, egy átlagos cigány, ami évezredekig fenn marad még nagyon nagyon sokáig! :))
Egy élet is kevés lesz űberelni egy ien kiváltságost énekest!
Remélem sikerült felfogni a lényegét.
Mitől volt? KIRÁLY?:O Rossz a kérdés ember! úgy kérdezd
Mitől KIRÁLY? :))
Mindenek előtt, nem vagyok elvetemült Jimmy rajongó csak kiváncsiságból beírtam a nevét a keresőbe és annyi baromságot láttam hogy pár dolgot szeretnék tisztázni!
Jó magam is zenész énekes vagyok, de inkább műkedvelő de az most mindegy, és nem Jimmy stylusban, teljesen más világban utazom. de gyerek korom óta szeretem a családban mindenki szereti, szívesen hallgatom néha napján.
Kérdésedre válaszolva:
A dalaival érte el, hogy a lelkek királya legyen!
Ha egyedül leülsz egy szobába, és becsukod az ajtót és a arra figyelsz, amit! és ahogyan énekel akkor pontosan megérted miért volt ő a király!
De azért a gyengébbek kedvéért a legegyszerűbben :
Azért volt " KIRÁLY " mert ő úgy énekelt a problémáiról bánatáról vagy öröméről, hogy te azt átérezd, és úgy érezd hogy ez igaz, ő személyesen szól hozzád mint csak egy belső hang.
De ezt igazából akkor érted meg ha párkapcsolatban élsz, és nem vagy homokos!:O :)
ENNYI!
Ettől volt ő király, őt nem nyomta senki előre mint a mostani Megaszarokat!
Itt egy kis riport amit nem olyan rég fedeztem fel, ebben mondja el hogy miről szól a dolog lényege, ha már ennyi szájbarágásos irományom után sem lenne egyértelmű
http://www.youtube.com/watch?v=jzfOxMUmwm0
Mindent összevetve
Én mint normális átlagos 23 éves fiatalember kimerem jelenteni hogy semmi gond nincs a Jimmy dalaival igenis értékes tartalmas dalokról van szó!
Ami az életről szól,a tévhitekkel ellentétben sem mulatós sem szerelmes dalokat nem írt.
De főképp nem adott elő.
Ez marhaság!!!
Olyan történelmet írt, egy átlagos cigány, ami évezredekig fenn marad még nagyon nagyon sokáig! :))
Egy élet is kevés lesz űberelni egy ien kiváltságost énekest!
Remélem sikerült felfogni a lényegét mindenkinek!
Zámbó Jimmyről van szó, emberek, nem Tarja Turunenről! Ő egy egész más kategória!
Egyébként Zámbó Jimmy mitől volt király, nem tudom. Hangja számomra elviselhetetlen (fejhangú siránkozás), emberileg szintén katasztrófa volt. Nem volt egy százas személyiség, az hót ziher. Az, hogy ráadásul irtó ronda volt, az csak hab a tortán. Fogalmam sincs, miért akasztották rá a király címet.
Figyelem! Ez szigorúan magán vélemény. Mindenki véleményét tiszteletben tartom, tudom, hogy sokan szeretik Jimmyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!