Disturbed rajongók! Mi a kedvenc számotok a zenekartól?
Nem vagyok nagy fan de a kedvenc számom tőlük:
http://www.youtube.com/watch?v=hJQKwR6DCVw
miért? dallama, témája, szövege nagyon tetszik
még egy lemezt se hallgattam nagyon végig úgyhogy arra nem tudok válaszolni
Kedvencem számom a Stricken, jó kérdés, hogy miért. Az eleje az ami nagyon tetszik elég ütős, de amúgy az egész szám jó.
Kedvenc album: Ten thousand fists, mert ezen van a legtöbb szám ami tetszik!
Új album sajna annyira nem tetszik :S Igazából 2 szám ami nagyonjó (Warrior, Animal) többi elmegy, de annyira engem nem fog meg sajnos..
nekem pont fordítva van,a Ten Thousand... nem fog meg annyira(de jó!),az Asylumnak meg adj egy esélyt,mert először nekem sem tetszett,mostmár minden nap hallgatom :)
a Stricken tényleg jó,azt is naponta nézem(klippel együtt).
meg erről az albumról még a Decadence tetszik(a Need for Speedbe is belerakták,ott hallottm először a számról,sőt a bandáról is!)
Innocence tényleg remek
viszont nekem a Torn szám nagyon nem tetszik,meg a Lost Children szerintem elég gáz lett.remélem valami jóval fognak előrukkolni legközelebb.ja,Inside the Fire is odab*sz ám!őszintén szólva sajnálom azt,aki nem tudja mi az a Disturbed.
Számokból az Enough, This Moment, Stupify, Criminal, Stricken, Haunted és az Avarice.
A Ten Thousand Fists és az Indestructible albumok között nem tudok választani. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!