Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik a kedvenc Beyoncé...

Melyik a kedvenc Beyoncé számod/albumod?

Figyelt kérdés
nekem a B'Day a kedvenc albumom, és a Négyről a Dance for You a kedvenc dalom

2012. ápr. 6. 10:59
 1/8 anonim ***** válasza:

négy? XDD az four -.-

amugy album: I Am Sasha Fierce, dal: Radio :)

2012. ápr. 6. 13:14
 2/8 A kérdező kommentje:
és szerinted a 'four' magyarra fordítva nem négy?
2012. ápr. 6. 14:25
 3/8 anonim ***** válasza:

szerintem csak nem tetszett neki, hogy lefordíottad, ezeket nem szokás, nekem egyébként most a love on top:D

az "új szám" :D

nemtom melyik album, biztos a négy:D

2012. ápr. 16. 20:42
 4/8 anonim ***** válasza:
nekem a Halo az egyik kedvencem, meg a Run the world, de az egész száma tetszetős :-)
2012. ápr. 16. 23:23
 5/8 anonim ***** válasza:
A kedvenc számomat nem tudnám megmondani,viszont a kedvenc albumom egyértelműen(számomra) a 4.
2012. ápr. 25. 17:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Hű, nehéz megmondani, nekem talán az I am... Sasha Fierce, de a 4-t is szeretem. A B'Day-ről csak két számot ismerek, a Dangerously in Love-ról meg csak egyet. Kedvenc számom nincs, de az "I am"-esebb számait szeretem (kivétel a That's why you're beautiful)
2012. máj. 13. 17:58
 7/8 anonim válasza:
Miért volt baj hogy az egyik kommentelő leírta, hogy "négy" épp ez benne a lényeg, mert ő is, Jagga is 4én született, asszem az anyukája is, 4.-én van a házassági évfordulójuk, szóval konkrét a "NÉGY"
2012. aug. 4. 00:11
 8/8 anonim válasza:
És azért lett a lányuk is Blue IV (ÁJVÍ :D) mert hogy "NÉGY"
2012. aug. 4. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!