Hogyan tudnám promotálni a zenémet?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy ilyen akár külföldi producerek meg ilyesmi, hanem, hogy még a facebookon az ismerőseim közül csak páran hallgatják, ha hallgatják, és nem azért, mert rossz, hanem mert nem is tudnak róla. Hogy lehet ezen segíteni?2012. ápr. 2. 20:36
1/7 Advocatus Diaboli válasza:
Dobd fel youtube-ra, indavideo-ra, és a többire is.
2/7 anonim válasza:
soundcloud.com
aztán regisztrálj fórumokra és linkelgesd a soundcloudodat
3/7 A kérdező kommentje:
soundcloud-om van és youtube-ra és felraktam, facebookon szoktam linkelgetni, de nem túl nagy a nézettség. Milyen fórumokra gondolsz?
2012. ápr. 2. 20:52
4/7 gepzene válasza:
Én és a nevem vagyunk az élő példa...
Legjobb, ha olyan fórumokon segítesz másoknak, ami "témába vág" nálad, és csak akkor segítesz, ha biztos a válasz. Aláírásban is lehet a soundcloudod, ha a szabályzat engedi, vagy jó, ha a neved ugyanaz, ami sc-n. Csak olyan fórumokon mozogj "művészi minőségedben", ahol szeretsz időzni, és már kaptál segítséget olyasmiben is, amiben segíteni tudsz és akarsz azoknak, akik ugyanúgy kérdeznek, mint te régebben.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm,
viszont nem vagyok járatos ilyen fórumokban, tudnál esetleg ajánlani nekem? Azt se nagyon tudom, hogy hogyan keressek...
2012. ápr. 3. 16:32
6/7 gepzene válasza:
Én is ma óta használom a gepzene "brandet" pofázásra, de google és zene meg fórum szavak csak közelebb visznek... Ráér az ember lapozgatni... Meg indexen, origón, de hvg-n is nyugodtan lehet hozzászólogatni. Ahol facebook modul virít a cikkek alatt, ott ki lehet választani, hogy melyik "fajtáddal" szólsz be a cikk alá, és ha van oldalad, amit saját magadként hoztál létre ugye, akkor ki tudod választani tkp. a polgári identitásod helyett a mesterit :)
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget
2012. ápr. 3. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!