Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért használja sok együttes...

Dávidmester13 kérdése:

Miért használja sok együttes a vaskeresztet?

Figyelt kérdés

pl. megtalálhatók különböző vaskereszt szimbólumok és néhány egyéb más náci jelkép is bizonyos együttesek albumain,logóin vagy néhány számukban ilyenekről énekelnek vagy számok címeiben is megtalálhatók ezek.

ilyen együttesekre gondolok mint pl.

-Rammstein :Adolf Hitler c. száma

-Slayer: [link]

-Motorhead: [link]

-Iron Maiden: [link]

?????

2012. ápr. 1. 22:09
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
hát ezt jól megfogalmaztam (remélem azért értitek mit akartam mondani) :D ...
2012. máj. 3. 22:06
 22/32 anonim ***** válasza:
Abszolút értelek. Én 15 éves vagyok.. s ugyanez van. Szerintem sem zene az a tömény darálás. Van amelyik egész jó és dallamos, de szerintem az sem érhet a nyomába egy olyannak mint a Rammstein, vagy bármi(általam/általunk) normálisnak tartott együttesnek.
2012. máj. 8. 17:02
 23/32 anonim ***** válasza:
Pacsi #22 :D
2012. máj. 10. 20:50
 24/32 anonim válasza:
0%
A RAMMSTEIN-NEK VAN ADOLF HITLER CÍMŰ SZÁMA! : http://www.youtube.com/watch?v=FUrFFfMSfag
2012. jún. 21. 15:53
 25/32 anonim ***** válasza:

Kedves előző(#24) válaszoló,

A szám, ami a videó alatt megy, az valóban Rammsteintól származik. Részben! Az eredeti szám címe Sonne, aminek természetesen semmi köze sincs Hitlerhez, csak úgy mint bármelyik más Rammstein számnak ( http://www.youtube.com/watch?v=kIBeYoP9Wi0), csak valamilyen idióta beleüvölti, hogy Adolf Hitler, stb stb. Ha egy kicsit hegyezed a fülecskédet, hallani lehet a különbséget, az eredeti énekes és az "átdolgozó" hangja között.

Kérlek, mielőtt inzultálsz egy együttes, előtte nézz szét a diszkográfiájukban, vagy olvass pár dalszöveget, hogy valóban igaz-e az, amit állítasz róluk, mert a végén totál baromnak fog nézni mindenki, és éghet a kis csinos pofázmányodról a bőr.

2012. aug. 15. 02:16
 26/32 anonim ***** válasza:
53%
a vaskereszt NEM náci jelkép.csak akkor ha vaskereszt van benne.és amit már sokan leírtak azt már én nem írom le.
2013. jún. 5. 12:17
 27/32 anonim ***** válasza:
62%
utolsó vagyok.félreírtam,a vaskereszt csak akkor náci jelkép ha van benne horogkereszt
2013. jún. 7. 14:30
 28/32 anonim válasza:
100%
Az Iron Maiden, The Trooper borítóján nem tudom milyen vas keresztet látsz?! De ha a zászlóra gondolsz, akkor az az Egyesült Királyság zászlaja nem vaskereszt!
2013. jún. 13. 22:21
 29/32 19gal_balazs97 ***** válasza:
#24 Nem értem miért olyan nehéz azt felfogni, hogy a Rammstein soha a büdös életben nem írt olyan számot, hogy Hitler. Meg a hallásod az biztos rossz mert, ha összehasonlítod a Sonne számot a Hitlerrel akkor teljesen hallható a különbség az énekhangban.
2013. jún. 29. 18:05
 30/32 anonim ***** válasza:
54%
Te komolyan az Egyesult Kiralysag zaszlojat nezted vaskeresztnek?????Vagy menj szemeszhez vagy nezz mar utana a wikipedian h mi is a a vaskereszt.Uristen!Komolyan,hany eves vagy?7?Hat milyen helyre kerultem en!?!?
2013. szept. 26. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!