Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért használja sok együttes...

Dávidmester13 kérdése:

Miért használja sok együttes a vaskeresztet?

Figyelt kérdés

pl. megtalálhatók különböző vaskereszt szimbólumok és néhány egyéb más náci jelkép is bizonyos együttesek albumain,logóin vagy néhány számukban ilyenekről énekelnek vagy számok címeiben is megtalálhatók ezek.

ilyen együttesekre gondolok mint pl.

-Rammstein :Adolf Hitler c. száma

-Slayer: [link]

-Motorhead: [link]

-Iron Maiden: [link]

?????

2012. ápr. 1. 22:09
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
5%
A Rammstein szar!!! (Ezt is jelentse, aki spicliskedik, köszönöm!)
2012. ápr. 3. 17:33
 12/32 anonim ***** válasza:
64%

Nem én voltaaam...de tényleg :D

Amúgy ezt már simán jelenthetném...Mert hát nem éppen a kérdésre válaszoltál... +még szarozod is a kedvenc bandám... >.<"

Ui.: Én se a kérdésre válaszoltam (most), szóval elnézést az OFFért... :D

2012. ápr. 4. 00:00
 13/32 anonim ***** válasza:
85%

Miért kell sz@rozni?

Írd azt hogy nem tetszik

Pláne hogy nekem is a kedvenc együttesem a Rammstein

2012. ápr. 4. 21:40
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Idióta primitív barmok... A Rammsteinnak nincs Hitler című száma. Ezt már 10 éve kitárgyaltuk. Attól még hogy németek már egyből nácik is?
2012. ápr. 13. 16:31
 15/32 anonim ***** válasza:
5%
Jaj, te kis butus! Hitlert szidni is lehet, nem csak éltetni, erre nem gondoltál? Rossz, csúnya, gonosz Dolfi bácsi, pfujj, pfujj...
2012. ápr. 13. 19:36
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

ez ismerős

sajnos nekem is volt olyan ismerősöm aki semmit sem tudott a Rammstein-ról de csak azért is belém kötött hogy miért hallgatok nácikat -.-'

2012. ápr. 13. 21:04
 17/32 anonim ***** válasza:
58%

Ez nálam is ismerős... :P

Egyszer le "fajgyűlölőztek"...mert hogy "a Rammsteinnek van Hitler című száma...meg jajj a klipbe ott van Hitler...jujujuj..."

Két óráig magyaráztam hogy ilyen nem létezik, és hogy nem vagyok fajgyűlölő...Azt hiszem hiába -.-"""

2012. ápr. 15. 01:36
 18/32 anonim ***** válasza:

velem olyan is volt hogy elmondtam a Links 2 3 4 szám burkoltan arról szól hogy ők éppen a bal oldalhoz tartoznak, de hogy egyébként az egész politikától mentes, plusz Kruspe egyik felesége Caron Bernstein vallásos zsidó nő volt, stb.

Persze ennek ellenére is kötekedtek utána, szal utána már nem foglalkoztam velük :D

2012. ápr. 15. 12:41
 19/32 anonim ***** válasza:

Na attól én is megőrülök, mikor az a retkes'Rammstein-Hitler' alapján ítélik meg... attól hogy valamelyik aberált ióta megcsinálta azt a borzalmat attól nem kell annak hinni.

Ettől mindig marha ideges tudok lenni !!!

húhh mindjárt hülyét kapok.. velem is volt, h nem akarták elhinni h nem nácik:@

2012. máj. 3. 18:28
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

nekem egy ismerősöm kötött belém hogy nácik és mikor elmondtam hogy nem azok és mik bizonyítják (az együttes is elmondta interjúkban, Links 2 3 4, meg az egész csak kitaláció hisz semmi sem utal ilyesmire csak az ostoba emberek találták ki)

erre ő tovább folytatta hogy akkor is ez nem zene, meg mi az hogy németül énekelnek -.-"

de persze én már az ilyenekkel nem foglalkozom

az én korosztályom most Skrillex-et, meg ilyen ének és hangszer nélküli számítógéppel összerakott zenét hallgat

és ezzel most nem szidni akarom az ilyen zenét de számomra ez nem zene, nem tekintem annak hisz az igazi zenében van ének, gitár, dob

tehát a saját korosztályom csak ne oktasson ki hogy ez nem zene mert amit én hallgatok annak több köze van az igazi zenéhez (szerintem de gondolom sokan vannak ezen a véleményen mint én)

2012. máj. 3. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!