Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Eminem vagy 2pac?

Eminem vagy 2pac?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a jobb?Nem azt várom,hogy döntsétek el,mer' azt lehetetlen,csak a saját véleményetek érdekelne.Szerintem a rap történelem két legendás alakja,és szerintem a világ két legjobb rappere!
2012. márc. 31. 23:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem nem a világ 2 legjobb rappere. A legjobbak között vannak mindketten, valóban, de 2pac-et például nem istenítenék ennyien, ha nem lőtték volna fejbe, illetve Eminemet sem istenítenék ennyien, ha nem egy fehér gyerek lenne egy alapvetően fekete világban.
2012. ápr. 1. 02:09
 2/14 A kérdező kommentje:

2pac-et már akkor istenítették,amikor még élt,Eminem pedig feketeként is kitűnne a többi sötétbőrű rapper közül.

Szerintem:D

2012. ápr. 1. 11:04
 3/14 anonim válasza:
2pac de eminem is király
2012. ápr. 10. 19:26
 4/14 anonim ***** válasza:
97%

"Szerintem nem a világ 2 legjobb rappere. A legjobbak között vannak mindketten, valóban, de 2pac-et például nem istenítenék ennyien, ha nem lőtték volna fejbe,"

Tupac-ot nem fejbelőtték. Amikor élt akkor is nagyon szerették mert arról beszélt ami az emberek baja volt.

2012. ápr. 15. 23:02
 5/14 anonim ***** válasza:
94%

Ne haragudj de hiddel mikor élt is tisztelték 2pac-et , az ő zenéjén nőttem fel .. zene történelem 4 legnagyobb katasztrófája volt ott a 90es években : Meghalt 2pac - Biggies Smalls - Eazy E (R.I.P.) és megszületett a bejber gyerek-.- (bocsánat fiataloktól akik szeretik).

Mostani rap más , kicsit hip-hop-osabb , persze nem akarok okoskodni , meg vannak most is nagyon jók

Pl mostani kedvenceim : Wiz khalifa , Eminem , 50 Cent(G-Unit) , Snoop Dogg , Tyga

Béke

2012. ápr. 29. 07:55
 6/14 anonim ***** válasza:

Igen közben kérdésed után megnéztem a wikipédiát : "Eminem pedig feketeként is kitűnne a többi sötétbőrű rapper közül."

viszont : A Guess Who's Back? c. albumának megjelenésekor az akkor már népszerű Eminem felfedezte őt, és elősegítette szerződését az Interscope Records-szal. Eminem és Dr. Dre (aki első sikeres alkotásainak producere volt) segítségével a világ legnépszerűbb rappereinek egyikévé vált.

2012. ápr. 29. 07:59
 7/14 anonim ***** válasza:

Eminem szerintem nagyon nagy forma, 2pac-et is szerettem illetve még most is, az ő hip-hoppja a legtutibb :D

Eminemnek viszont sokkal jobban szeretem a szövegeit,

őt azért elismerték fehér létére szerintem a feketék nem ismernek el csak úgy akárkit, csak olyat aki tényleg ért

a rapphez és Eminem keményen is tolta egy időbe!!

Persze még most is jó, de annyira már nem mint régen,

mostanra kicsit elpopposodott, de még most is szeretem a számait, összességében mindkettőjüket ugyanúgy szeretem :D

2012. máj. 16. 14:42
 8/14 anonim ***** válasza:
2Pac,legenda de Eminem is yo
2012. okt. 31. 21:43
 9/14 Stidda ***** válasza:
+ 2 P A C +
2012. dec. 19. 19:58
 10/14 anonim válasza:
Egy kérdés tyga mióta rapper? És eminem nem rossz de tiszta botrány az élete. 2pac sokkal inteligensebb
2013. jan. 5. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!