Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerinted 2Pac jó arc lehetett?

Szerinted 2Pac jó arc lehetett?

Figyelt kérdés

Tupac Shakurról van szó ! Sztem jó ember volt ,nem kellett volna meghalnia . A legnagyobb és a legtehetségesebb ember számomra !Az akkori rap életérzés volt most meg szánalmas az egész . magyart nem is hallgatok igénytelen ,szval olyan semmilyen de vannak jó arcok mint pl Siska , vagy a barbárfívérek meg tkyd .Ez tartják életben a magyar hiphopot ! Amarikai zenék sztem jobbak ! De azt is csak Tupac miatt kezdtem el hallgatni . Szóval szerintem ő egy igazi legenda akire a világ büszke lehet hogy létezett egy ilyen gyöngyszem !! Tupacot senki se pótolja ,Xzibit és Ice Cube akit az ő szintjére tudnék emelni de ők együtt se verik 2pacot .

Nektek mi a véleményetek róla ? Zenét is küldhettek ami tetszik tőle !!!! /F

2012. febr. 17. 14:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Biztos jó arc lehetett, bár azért nem lettem volna annak a tagnak a helyében, akit csak úgy megvert a halála napján... :D

Amúgy én még oda raknám Dr. Dre-t és DMX-et is.

Nekem a Hit 'em up, a Ghetto Gospel, a Changes és a Gangsa Party a kedvencek tőle :)

Mindössze 2 baj volt vele: nem élt eleget és nem Dre csinálta neki az alapokat.

2012. febr. 17. 16:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó!Legenda,forradalmár,költő.A világ megváltója(ugymond)

Zenék:Changes,Hit em up,Scared Straight,Runnin',Keep ya Head up,How do you want it,CA love,2of Amerikaz Most Wanted,I don't give a fuck és az összes többi

Nyugodj békében kedves példaképem!(persze ha meghaltál,mert kitudja :P :D)

Fuck crips!

WEST COAS FOR life

THUG LIFE

1971.6.16-1996.9.13.16/03

2012. febr. 24. 23:51
 3/8 A kérdező kommentje:
pontosan .köszönöm a válaszokat tesók !!!!!!:)))
2012. febr. 25. 10:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
nincs mit :D
2012. febr. 25. 13:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

En Rock N' Roll parti vagyok, de Tupac az egyetlen rapper, akit igazan tisztelek, kolto volt btw

California Love, Ghetto Gospel, Ratha Be Ya Nigga, To Live and Die in L.A.

Ezeket a kedvenceim tole

2012. máj. 26. 11:30
 6/8 anonim ***** válasza:
hogyne a rapper vilag legnagyobb arca volt imadom ot es remelem valahol fennt os is bir engem es velem van
2012. szept. 7. 22:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Az egyik legjobb...költő,rapper,színész

legfaszább számok: Dear Mama,Hit em up,Baby dont cry,if i die 2nite,ghetto gospel,to live and die in la,keep ya head up

2012. okt. 31. 21:49
 8/8 anonim ***** válasza:

a legeslegjobb néger arc:D

egyébként ezek a Magyar szarzsákok szerintem a nyomába sem érhetnek soha sem,amivé pedig alakult Amerikába a hip-hopp az valami szánalom:'D Gondolok itt lil gaynere,T.I. meg egyéb hányadék parazitákra:D

Mindig is 2Pac volt a hip-hopp és ő is marad,hiába halott,még mindig rengetegen hallgatják.

Ui: Örülök hogy vannak rajtam kívűl is ilyen emberek mint én:DD

2014. jan. 13. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!