Ki ismeri itt az Avenged Sevenfold nevű bandát?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róla? Tetszik a zenéjük, vagy nem? Ki a kedvenc tagotok belőle? és mi a véleményetek az albumaikról?2012. márc. 31. 16:35
11/16 anonim válasza:
én imádom őket.. hálistennek az én környezetemben sokan szeretik és mégtöbben ismerik... sőt nekem is ajánlották :) jó banda..de vannak számaik amiket képtelen vagyok meghallgatni :S 16L
12/16 anonim válasza:
AZ egész banda egyszerűen elképesztő! Mindannyian zenei főiskolára jártak és hihetetlen tehetségesek. Syn elképesztően gitározik, zackynek nagyon szép a hangja és ő is érti a dolgát, jhonny brutális basszusgitáros és a volt dobosuk, a rev talán a legjobb zeneszerző, dobos és énekes akit valaha ismertem. Csak ajánlani tudom! Ebben a műfajban a műfajban a metallica népszerűbb csak de egyértelműen jobb az a7x csak ebben a generációban már kevesebben kedvelik a rock zenét :(. Nagyon jó, összehangolt csapat.
13/16 anonim válasza:
Az énekes pedig ízlés kérdése, de szerintem jó a hangja és zongorázik+basszus gitározik is.
14/16 anonim válasza:
Albumaik eltérőek mert több műfajt is játszanak az 1.albumuk elég gyenge, a 2. az műfajában 4,5es. 3. albumuk a city of evil átütő siker volt és egyben műfajváltás. 4.még jobb és az 5. a nightmare a legjobb, aranylemezes is.
15/16 anonim válasza:
Avenged Sevenfold napjaink legsikeresebb rovk bandája! A két platina és 1 multi-platina lemez magáért beszél szóval kb mindenki ismeri :)
16/16 anonim válasza:
imádom a zenéjüket, most voltam koncerten. természetesen M. Shadows a kedvencem, odavagyok érte :) 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!