Ki ismeri itt az Avenged Sevenfold nevű bandát?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róla? Tetszik a zenéjük, vagy nem? Ki a kedvenc tagotok belőle? és mi a véleményetek az albumaikról?2012. márc. 31. 16:35
1/16 anonim válasza:
én ismerem :))
Imádom őket, nagyon nagyon :) M. Shadows a kedvencem, nagyon jó hangja van. Az egész zene úgy tökéletes ahogy van, főleg a szólók, azokat imádom ♥
2/16 anonim válasza:
Én ismerem, egyik kedvenc zenekarom (ez egyben akkor válasz kérdésre). :) Nekem mindenki a kedvenc tagom. :D
3/16 anonim válasza:
ismerem és egy rakás sz@r az egész :D
4/16 anonim válasza:
gondolom te fluorge*cit és társait hallgatsz...
5/16 anonim válasza:
az is szép volna de nem :D
én zenét hallgatok .. :D
mielőtt félreértenéd én is metál párti vagyok...
6/16 anonim válasza:
2. vagyok és a zárójeles részből kimaradt a "3"... :D
7/16 anonim válasza:
Szerintem még ők se tudják eldönteni mit akarnak a legutóbbi albumuk (Nightmare) alapján.. különben van 1-2 jó számuk de nekem nem jönnek be annyira.. kedvenc tagom nincs mivel banda és egységben dolgoznak nem emelek ki senkit mindenki jól elvégzi a dolgát.. a bandáról magáról pedig nekem ez túlságosan lágyzene :P
8/16 anonim válasza:
Ismerem és szerintem nem rosszak.
9/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Áhh megnyugtató akkor, hogy nem csak én ismerem őket!:))) Az én környezetemben lévők, csak néznek rám, ha mondom a nevüket, azt sem tudják mi az...
2012. ápr. 1. 19:07
10/16 Speed-L válasza:
Én is ismerem őket jó pár számukat kapásból eltudnám játszani bassz gitáron is :D
Az előttem szólónak:...lágy zene?:O...nem tudom te akkor miket hallgatsz,de ha neked ez lágy zene akkor inkább nem is akarom tudni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!