Szerintetek az normális ha egy 12 lány Kárpátiát hallgat?
idézek 1 választ: "Azért arra vigyázz, hogy ne vedd komolyan a Kárpátia dalszövegeit (legalábbis 90 %-ban). A nacionalista, nagymagyar, stb. dolgokra gondolok.
A zenéjük amúgy nekem is tetszett régebben, de hamar meguntam. Bár egy-két számot esetleg meghallgatok tőlük, ha olyan kedvem van.
De nagyon jó, hogy a rockzenét szereted, így tovább :)"
miért ne hallgasson az ember nagymagyar zenét? plusz annak a 9 évesnek küldöm ezt a weboldalt aki írta ezt a "választ" [link]
hallgass nyugodtan kárpátiát, nem gáz zene egyáltalán azért mer valakinek nem tetszik -.- hungaristának lenni meg nem szégyen egyáltalán. sőt..
23 éves vagyok, és az egyetemen tanultam sokat a nacionalizmusról. De egy kis jóindulattal, azt hiszem, mindenki értette, mire gondolok.
Egyáltalán nem mondom, hogy a nacionalizmus önmagában egy negatív dolog (bár tőlem távol áll), de a hungarizmus az már tényleg az.
Te barom, tudod mi az a hungarizmus. Olvasd el a wikipedián, vagy bárhol.
Direkt írta, hogy NEM tartom negatív dolognak a nacionalizmust önmagában. De te hungarizmusról beszéltél, ami egy őrült, kegyetlen, és gyilkos eszme.
utolsonal ott a pont, itt a hazamban erdelyben a ciganyok
magyarnak tartjak magukat es mi a ket kissebseg osszefogunk a roman malacok ellen, KARPATIA 4EVER <3 , hulye USA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!