Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek az normális ha...

Szerintetek az normális ha egy 12 lány Kárpátiát hallgat?

Figyelt kérdés

2012. márc. 31. 16:26
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
77%
Teljesen normális. Én is hallgatom, néhány osztálytársam piszkál is érte. De ez nem érdekel, az emberek már csak ilyenek:)
2012. ápr. 15. 18:08
 12/34 anonim ***** válasza:
58%

idézek 1 választ: "Azért arra vigyázz, hogy ne vedd komolyan a Kárpátia dalszövegeit (legalábbis 90 %-ban). A nacionalista, nagymagyar, stb. dolgokra gondolok.

A zenéjük amúgy nekem is tetszett régebben, de hamar meguntam. Bár egy-két számot esetleg meghallgatok tőlük, ha olyan kedvem van.

De nagyon jó, hogy a rockzenét szereted, így tovább :)"

miért ne hallgasson az ember nagymagyar zenét? plusz annak a 9 évesnek küldöm ezt a weboldalt aki írta ezt a "választ" [link]

hallgass nyugodtan kárpátiát, nem gáz zene egyáltalán azért mer valakinek nem tetszik -.- hungaristának lenni meg nem szégyen egyáltalán. sőt..

2012. ápr. 16. 17:39
 13/34 anonim ***** válasza:
33%

23 éves vagyok, és az egyetemen tanultam sokat a nacionalizmusról. De egy kis jóindulattal, azt hiszem, mindenki értette, mire gondolok.

Egyáltalán nem mondom, hogy a nacionalizmus önmagában egy negatív dolog (bár tőlem távol áll), de a hungarizmus az már tényleg az.

2012. ápr. 16. 17:52
 14/34 anonim ***** válasza:
48%
negatív dolog ha valaki szereti a hazáját? -.- te vagy retardált vagy, vagy magyarellenes szlovák tót...... az
2012. ápr. 16. 21:09
 15/34 anonim ***** válasza:
47%

Te barom, tudod mi az a hungarizmus. Olvasd el a wikipedián, vagy bárhol.

Direkt írta, hogy NEM tartom negatív dolognak a nacionalizmust önmagában. De te hungarizmusról beszéltél, ami egy őrült, kegyetlen, és gyilkos eszme.

2012. ápr. 16. 21:13
 16/34 anonim ***** válasza:
47%
én azt értem hogy mi a hungarizmus. van akinek nem tetszik az ilyesmi de mondok én erre valamit. látszik ma is hogy nem hungaristák vezetik az országot. és körül lehet nézni. itt ki nem gyilkos?
2012. ápr. 16. 21:21
 17/34 anonim ***** válasza:
53%
az nem negatív véletlenül hogy eltartasz másokat az adóból? az nem negatívum hogy ha te egy valamiért kapsz 5-10 évet, azért 1 cigány kap 2 hónap felfüggesztettett? az nem negatívum hogy hírekben is csak ismeretlen elkövetőként emlegetik őket? az nem negatívum hogy lassan mi vagyunk a kisebbség? előttem szólóval egyetértek!
2012. ápr. 16. 21:24
 18/34 anonim ***** válasza:
54%

utolsonal ott a pont, itt a hazamban erdelyben a ciganyok

magyarnak tartjak magukat es mi a ket kissebseg osszefogunk a roman malacok ellen, KARPATIA 4EVER <3 , hulye USA.

2012. ápr. 17. 13:39
 19/34 anonim ***** válasza:
20%
Ilyen primitív egy embert...és sajnos nem csak egy van. Megáll az eszem, a Zene kategóriában elkezdik lökni a szélsőjobbos maszlagot...kit érdekel az agymenésetek?!
2012. ápr. 17. 14:01
 20/34 anonim ***** válasza:
32%
képzeld engem érdekel
2012. ápr. 17. 14:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!