Epiphone Les Paul 100 Heritage Cherry Sunburst gitárról mi a véleményetek?
erről a gitárról lenne szó. második gitárnak venném, a mostanim egy stratocaster alakú de nem vagyok vele nagyon megelégedve.. a Les Paul alakja nagyon tetszik, szerintem hozzászoknék. a hangzására lennék kiváncsi, mit gondoltok róla?
persze, én sem vagyok leragadva a ragasztott nyaknál, csak ha már les paul, akkor legyen lespaul hangja :D És ehhez szerintem elengedhetetlen a mahagóni test, és a ragasztott nyak. A három említett közül tényleg a v100 a legjobb, de az epinek legalább a teste mahagóni, így én annak a hangját jobban szeretem, mint a v99nek
kérdező, próbáld is ki a gitárokat mielőtt megvennéd, de egyébként az alakkal mi a gond? Az, hogy a felsőbb bundokhoz nehéz hozzájutni? :D Mert az sok embernél sok nyűgöt okoz, de szerintem próbáld ki a cortot is mielőtt megvennéd, mert mindenkinek más gitár fekszik. nem csak az ízlés miatt, hanem ugye különböző kezünk van, van akinek pl egy fender hót kényelmetlennek tűnik, másnak meg egy lespaul a fura. midnenképp próbáld ki szerintem mielőtt megveszed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!