Epiphone Les Paul 100 Heritage Cherry Sunburst gitárról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
erről a gitárról lenne szó. második gitárnak venném, a mostanim egy stratocaster alakú de nem vagyok vele nagyon megelégedve.. a Les Paul alakja nagyon tetszik, szerintem hozzászoknék. a hangzására lennék kiváncsi, mit gondoltok róla?
2012. márc. 16. 12:57
1/17 anonim válasza:
2/17 A kérdező kommentje:
és ez mi is?
2012. márc. 16. 13:40
3/17 anonim válasza:
Nekem ilyenem van (csak ebony), én meg vagyok vele elégedve nagyon. A gyári hangszedője egész jó, harapós hangja van, bár én végül kicseréltem egy jobbra, de szerettem a gyári hangzását is. Amit nem szeretek benne, az az, hogy csavarozott nyakú, szóval ha újonnan akarnád ezt venni, jobban jársz, ha veszel használtan egy hasonlót, csak ragasztott nyakkal
4/17 A kérdező kommentje:
Néztem más gitárt, pontosabban Cort KX5 -öt. Arról valakinek valami véleménye? Ahogy néztem youtubeon róla videókat, engem megfogott de nagyon
2012. márc. 16. 14:57
5/17 anonim válasza:
A cort kx5 ezerszer jobb. Amúgy nekem is epi 100as gitárom van és... nem nagyon vagyok vele megelégedve, mert szar a nyak, az egyik hangszedő berezonál, az elején le kellett csiszolni a bundokat, mert a húrok hozzáértek, a nyaki hangszedő néha nem szól.Nagyából ennyi.
6/17 anonim válasza:
hát, én is próbáltam olyan cortot, a hárs test meg sem közelítette azt a hangzást, amit az epi mahagónija ad. az én epimmel sosem volt semmi ilyen gond, szóval ki kell fogni a jókat. és pont emiatt a cortok közül is lehet szart szerezni :D
7/17 anonim válasza:
Én is Les Paul-t akartam venni annak idején, és próbálgattam az epiphone-okat, de engem nem győztek meg. Ráadásul fej nehéz is volt. Végül egy Vintage V100-ast vettem, amit 75 körül már kapni, de van 90 ezres verziója is. Szerintem az egyik legjobb Les Paul az árkategóriájában.
8/17 anonim válasza:
Egyébként jól mondja az előző, mert ha van még egy kis pénzed vehetsz Vintage v99 vagy 100 gitárt, mert ezek sokkal jobbak az ebben a kategóriába lévő epiphonoknál.
9/17 anonim válasza:
a v99 semmivel sem jobb
ugyanolyan ragasztott nyaka van, csak még a teste is olcsóbb fából van. a V100 már jobb mint az epi lp100
10/17 anonim válasza:
*mármint hogy ugyanolyan csavarozott nyaka van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!