Mi a véleményetek erről a gitárról? (Kép)
2012. márc. 14. 18:57
3/6 anonim válasza:
ne sértődj meg, nagyon szar. használtam ilyet, (túl olcsón ajánlották, megvettem, többért továbbadtam), valami szörnyű volt. Persze megtanulhatod rajta az alap akkordokat, esetleg pár skálát, de többre nem jó. max dísznek, arra viszont teljesen jó, mert nem néz ki rosszul:) csak meg ne szólaljon
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi. :D Nem sértődöm meg. :) Elektromoson annyira nem igazán tudok játszani még (csak akkordok és skálák), basszeros vagyok (ESP gityóm van), amolyan kezdő gitárnak gondoltam.
Második: Annyira nem került sokba, ahogy a 3. mondta, túl olcsó volt. :D
2012. márc. 14. 19:29
5/6 anonim válasza:
arra viszont megfelel, ha más hangszeren is játszol, és bele akarsz tekinteni a szólógitározásba is:) de azért a színpadtól óvakodj ezzel a gitárral :D
6/6 anonim válasza:
Haverom ilyenen tanult meg gitározni, és egyszer fel is lépett vele kb 500 ember előtt,azóta a tapasztalatok miatt (iszonyatos alapzaj nagyobb erősítésnél) nem. De próbáltam, és szerintem ennyiért nem rossz vétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!