Mennyiért lehet eladni egy akusztikus gitárt, ha nincs behangolva? (tokkal)

de rohadt parasztok vagytok, az meg sem fordult a fejetekben, hogy esetleg a kérdezőnek valahonnan van egy gitárja, szeretné eladni, de játszani nem tud rajta? ez milyen zenész mentalitás? Én nem értek pl a kocsikhoz, lehet ott meg én is hülyeséget kérdeznék. De még jó hogy itt olyan magasan túlkvalifikált zenészek vannak, hogy egyszerűen mindenhez értenek ami létezik:)
Kérdező, az a lényeg, hogy ha nincs behangolva, az a legkisebb gond, mivel rendszeresen hangolni kell, és egy gitáros be tudja hangolni magának, szóval az nem hátrány.
Nézz bele a gitár testébe, és ha látsz feliratot (esetleg a fején) akkor azt írd be ide, illetve ha töltesz fel valahova egy képet róla, és belinkeled, akkor többet fogok tudni mondani:)

mert ha igen akkor a tizenéves majdnem stimmel az egészből.. :D
20éves vagyok és kb. 9-10 éve gitározok és zeneiskolában is jártam 4 évig úgyhogy szerintem a "divatgitáros" jellemzővel ne engem keress meg...
és szerintem én sem írtam semmilyen kötekedőt az elején... max. annyit hogy "nincs behangolva" háát egyem a szúnyoglelkűt akkor.. :D egye fene bocsánat mindenkitől akit megsértettem.. :D

az idő nem számít :D De legalább nem most kezdtél bele
én is bocsánat, nem ismerlek, így nem is minősítelek
a végén még így hármasban beülünk valahova meginni valamit :DD

Kérdező: A legelső komment első kérdése az volt:
- Milyen gitár?
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!