Valaki felvilágosítana, hogy miért is utálják a Bieber gyereket?
Figyelt kérdés
Az értelmes válaszokat előre is kössszi..2012. febr. 28. 04:48
21/23 anonim válasza:
Nem érdekel ki kit szeret. Ha Hitlert imádja akkor felőlem imádja. Nem az én bajom. Pl az osztályomba is jár olyan srác aki őt szereti. És akkor attól még lehet jó fej. Mondjuk nem értem miért szereti hiszen már meghalt, de mind egy. :/
22/23 A kérdező kommentje:
Nos, akiknek tényleg van ereje azzal foglalkozni akit utálnak azok tényleg nagyon ráérhetnek..
Legutóbb egy iszonyat tehetséges színész után kutatgattam és meglepődve láttam hogy mennyire alacsony a nézettségi/ismertségi indexe annak ellenére hogy mennyire tehetséges...
..és eszembe jutott hogy mit várok, mikor a sok marha inkább JB-hez hasonló intenzív impulzusokat kiváltó egyének oldalára megy utálkodni ahelyett hogy olyat keresne ami érdekli és lefoglalja...
Tök alaptalan ez az utálat dolog. Ez mindenkinek a saját ízlése.
Aki nem szereti a barackot ne egye! És ne szidja azokat akik szeretik. Idő-és energiapocsékolás.
Szerintem--
Köszi mindenkinek a hozzászólás!:)
2012. okt. 20. 01:06
23/23 anonim válasza:
olyan a hangja mint egy lánynak. és vannak akik melegnek tartják. és h férfi, de kicsit sem férfias.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!