Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Valaki felvilágosítana, hogy...

Valaki felvilágosítana, hogy miért is utálják a Bieber gyereket?

Figyelt kérdés
Az értelmes válaszokat előre is kössszi..
2012. febr. 28. 04:48
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Szerintem ez is lecseng majd, mint az imádata dolog is. Egyszer fent, egyszer lent.

Jelenleg mutál szegénykém, úgyhogy a teljesítményét jelenleg nem lehet felróni neki.

A b*zizás nekem komolytalan, hiszen ha valakit b*zizni lehetne akkor az pont a Timberlake srác, ő az aki egy egész albumot szopránba próbált felénekelni, de ez senkinek nem tűnik fel,senki nem teszi szóvá, pedig szinte már az ismertető jelévé vált, hogy aki magas hangon "nyávog" az a Timberlake kölyök.

Ez az év legrosszabb ... ezt hol tudom megnézni?

2012. márc. 5. 19:41
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom, a híradóban láttam múlt héten
2012. márc. 5. 20:56
 13/23 A kérdező kommentje:
Ja ok. Köszi.
2012. márc. 5. 21:15
 14/23 anonim ***** válasza:
58%

Nem értek egyet ezzel az irigység dologgal. Van pénzem, pont elég, nem akarok híres lenni, szóval csak azért utálom mert nem jó. Valamennyire kifinomult a zenei ízlésem, és zavar, hogy rengeteg ember azt hiszi, hogy jó amit csinál, mert semmi extra tehetsége nincs. Azzal nem értek egyet, hogy b.zizni kell, de remélem a tízévesek majd kinövik ezt a JB mániát. Tényleg az zavar, hogy kb. hulla tehetséggel, és hozzáértéssel elérte, hogy világsztár legyen. Azt meg nem értem, hogy hogy szerethetik ennyien, nézzétek csak meg youtube-on a like-dislike arányokat.

METALLICA FOREVER!!!!!

2012. márc. 9. 18:39
 15/23 anonim ***** válasza:
nem azért szeretik mert énekel, hanem mert olyan cukinak tartják
2012. márc. 9. 19:00
 16/23 anonim ***** válasza:
37%
A zsüsztin bíbor nem zene, ez óriási tévedés.
2012. ápr. 1. 19:41
 17/23 anonim válasza:
Hát ha többet nyomna ki nálam irigykednék is.
2012. jún. 27. 16:13
 18/23 anonim ***** válasza:

Vannak, akik irigyek a sikerére, barátnőjére, pénzére stb. De nem állítom azt, hogy minden utáló irigy. mert ez nem igaz. Vannak, akiknek nem tetszik a zenéje, kinézete stb.

És a 3. kategória az olyanok, akik csupán azért szidják, mert a környezetükben minden ezt teszi.

Én már meg sem próbálom a környezetemben élő embereknek bizonygatni, hogy Justin nem b*zi. Mert hiába, utálják.

Nem kell mindenkit szeretni, de azért gondoljátok bele magatokat az ő helyébe. Igaz, hogy több, mint 20 millió rajongója van, de körülbelül ennyi utálója is. És tudom, hogy mindenkinek vannak utálói. De ha én nem szeretek valakit, akkor nem hallgatom a zenéjét, nem ócsárolom. Csak szimplán nem érdekel.

Nem értem, miért kell szegény 'gyereket' bántani, hisz semmi rosszat nem tett. Csak éli az álmát, mert neki volt ereje és kitartása megvalósítani azt. Ő tett azért, hogy híres legyen, hogy eljusson oda, ahol most van.

Szerintem ő az egyik legjobb példakép, hisz nem egy tehetségkutatóban fedezték fel, nem híresek a szülei, sőt még csak nem is gazdagok.

Én nem utálom, azokat akik őt utálják, mert emberek, meg van a saját véleményük. De ez az Észak-koreai koncert dolog is mutatja, hogy sokan nem bírják elviselni, hogy ő vitte valamire.

2012. júl. 3. 12:25
 19/23 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem azokat miért kell piszkálni akik szeretik! Csak azért mert rajonganak valakiért még nem kell bántani őket. Hiszen mindannyian szeretünk olyanokat akiket talán mások nem szeretnek.

Ja és Bieber sem érdemelte meg, hogy ilyen szavakat használjanak rá. Hiszen nem is olyan mint egy b**i, aki látott már életében meleget az tudja. Lehet, hogy Justin nem egy kigyúrt izompacsirta, de most komolyan úgy hogy nézne már ki? Szeretem a stílusát és a zenéjét. És soha nem használnám rá azt a kifejezést, hogy b**i.

2012. okt. 18. 20:24
 20/23 anonim ***** válasza:
Hitlert is sokan szeretik, őket sem ítéled el?
2012. okt. 18. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!