Koncz Zsuzsa - családi állapot: hajadon. Ezt hogy csinálta?
Valamit félreértettél: nem szűz, hanem hajadon! :-D
Miért ne lehetne az? Nem érezte szükségét, hogy egy közhivatalnok előtt aláírogasson mindenféle papírokat.
Azt nem tudhatjuk, hogy a Koncz Zsuzsa magányos vagy nem, mert tényleg a magánéletérõl sohasem beszél. Nekem nagy mûvésznek számit a Koncz Zsuzsa, nem is jellemezném a "celeb" szóval.
Igen a Törõcsik is nem ment férjhez, ezt csak õk tudják, hogy miért.
Ki tudja lehet nagy szerelem volt az életükben és nem jött össze.
"Na aztán róla el sem tudnám képzelni, hogy le@zbi lenne, ilyen hülyeséget. A legtisztességesebb és legkomolyabb énekesnõ. "
Nem vagy te egy kicsit elfogult? Annyira azért nincs jó hangja. Bár ízlések és pofonok.
Na szóval, idéznék a Wikipédiából:
"Boldizsár Miklós (Budapest, 1945. március 13.—Budapest, 2003. augusztus 5.) drámaíró, dramaturg. Boldizsár Iván író fia. Koncz Zsuzsa Kossuth-díjas énekesnő férje volt."
Ezek alapján az "özvegy" elnevezés lenne a helytálló.
Volt közös daluk is, íme:
Igen az lenne ha tudnánk, hogy haláláig a férje volt. Egyébként innen a hajadon: [link]
Ugye, milyen könnyen félreinformálják az embereket?
Természetes érdeklődés, hogy informálódunk azokról akiket szeretünk. Ez nem a piszkos dolgok kiteregetésére vonatkozik, az inkább a celebekre jellemző de ott sem mindenkire.
"Igen az lenne ha tudnánk, hogy haláláig a férje volt"
Én erre írtam az "elváltat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!