Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Koncz Zsuzsa - családi állapot...

Koncz Zsuzsa - családi állapot: hajadon. Ezt hogy csinálta?

Figyelt kérdés
Nem pletyizni akarok de 66 éves - valami komoly indok a háttérben, mi a magyarázat? Mert nem nagyon találok róla írásokat.

2012. febr. 27. 17:38
1 2
 11/19 Shai-Hulud ***** válasza:
27%

Valamit félreértettél: nem szűz, hanem hajadon! :-D

Miért ne lehetne az? Nem érezte szükségét, hogy egy közhivatalnok előtt aláírogasson mindenféle papírokat.

2012. febr. 27. 19:44
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudhatjuk, hogy a Koncz Zsuzsa magányos vagy nem, mert tényleg a magánéletérõl sohasem beszél. Nekem nagy mûvésznek számit a Koncz Zsuzsa, nem is jellemezném a "celeb" szóval.

Igen a Törõcsik is nem ment férjhez, ezt csak õk tudják, hogy miért.

Ki tudja lehet nagy szerelem volt az életükben és nem jött össze.

2012. febr. 27. 19:45
 13/19 anonim ***** válasza:
21%

"Na aztán róla el sem tudnám képzelni, hogy le@zbi lenne, ilyen hülyeséget. A legtisztességesebb és legkomolyabb énekesnõ. "

Nem vagy te egy kicsit elfogult? Annyira azért nincs jó hangja. Bár ízlések és pofonok.

2012. febr. 27. 19:46
 14/19 anonim ***** válasza:

Na szóval, idéznék a Wikipédiából:

"Boldizsár Miklós (Budapest, 1945. március 13.—Budapest, 2003. augusztus 5.) drámaíró, dramaturg. Boldizsár Iván író fia. Koncz Zsuzsa Kossuth-díjas énekesnő férje volt."

Ezek alapján az "özvegy" elnevezés lenne a helytálló.

Volt közös daluk is, íme:

http://www.youtube.com/watch?v=98rYYlCmeB0

2012. febr. 27. 20:59
 15/19 A kérdező kommentje:

Igen az lenne ha tudnánk, hogy haláláig a férje volt. Egyébként innen a hajadon: [link]

Ugye, milyen könnyen félreinformálják az embereket?

Természetes érdeklődés, hogy informálódunk azokról akiket szeretünk. Ez nem a piszkos dolgok kiteregetésére vonatkozik, az inkább a celebekre jellemző de ott sem mindenkire.

2012. febr. 28. 07:12
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha viszont nem a haláláig volt a férje, akkor -elvált a helyes titulus!
2012. febr. 28. 08:00
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem inkább az özvegy?
2012. febr. 29. 09:07
 18/19 anonim ***** válasza:

"Igen az lenne ha tudnánk, hogy haláláig a férje volt"

Én erre írtam az "elváltat".

2012. febr. 29. 10:00
 19/19 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy Törőcsik Mari nem férjezett? Törőcsiknek is, Koncznak is volt férje, előbbinek több is. Koncznak minimum egy, a többi kapcsolatát nem tudom, házassággá nemesítették-e.
2015. júl. 2. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!