Milyen 4 vagy 5 húros basszusgitárt válasszak? Lehetőleg legyen stílusos és szép. Könnyű Rock-hoz és Jazz-hez. Mit ajánlotok? (lehetőleg többet)
10 éve zenèlek
5 hangszeren jàtszok ès 1 ève jàtszok basszusgitàron együttesben
szal tippeket kértem nem kioktatást
nem jó nekem a gyakorlò/kezdô modell de a fender nagyon dràga
kezdö zenész nem ad ilyen meggondolatlan vàlaszt mint te!
köszi a megértést:)
hàt. nincs tùl sok pènzem rà...
mellesleg nem vagyok jazz zenész, mégcsak most kòstolok bele:)
eddig rockot jàtszottunk de szìvesen vàgok bele a jazz tanulàsba de nem elõször fogok bassz gitàrt szal hosszútàvra terezve valami minõségi, stìlusos cucc kellene:)
Bocs, igazad van meggondolatlan volt a válasz. (Pár hónapos kezdők, egyből jazz-t játszanának, de hangszer terén semmi tapasztalatuk sincs, de egyből zenésznek, művésznek tartják magukat. Pár kivételtől, ezek szerint tőled is eltekintve. Ezen ki tudok égni.) Ha azt, hogy 10éve zenélsz több hangszeren , leírod a kérdésben, akkor nekem teljesen másként jön le a dolog. (Nem vitaindítókén szántam, csak nekem ez jött le.) Én is kb. 6-7 éve zenélek, igaz csak két hangszeren.
Nos, a kérdésre visszatérve, én ezt ajánlanám:
[link] nekem ilyen volt feketében. Tőlük vettem, nagyon korrektek. Elég sok műfajban tudod használni. Dinamikus, ultra kényelmes. A demók az oldalon 95% -ban megegyeznek a valósággal.
Itt az 5 húros verzió:
Bár én műfajtól függetlenül a 4 húrost preferálom. Ilyen téren konzervatív vagyok. De szerintem ezek stílusosak is, és a legjobbak az árukban. Most nagyon felkapottak a Cortok, de én biztos nem venném a kezembe. (Még mindig konzervatív vagyok)
nagyon az ötleteket :)
nagyon tetszenek ezek a gitárok :)
ha még valami kérdésem lesz akkor hozzátok fordulok majd, remélem nem gond :)
igen, persze megértem :)
semmi gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!