Milyen basszusgitárt tudtok ajánlani?
a Cort is jókat tud gyártani de szerintem ha 90-100at rászánnál akkor egy Squier. Az már majdnem Fender minőség tehát megbizhatsz benne.
Amitől óvakodj az a Harley Benton és társai és az ilyen "noname" márkák... Lehet hogy olcsó és szépen néz ki de recseg ropog ez erősitőben, a húrlábak és a kulcsok egy kalap kulát sem érnek a bundozás is ócska stb stb.
Tehát én egyértelműen a Squiert ajánlom :) Mielőtt megveszed mindenképpen dugd meg a boltban szólj hogy ki szeretnéd próbálni. Még ha nem is tudsz játsznai egy kicsit pötyögtess rajta és ha hozzá fűz a szived akkor nem fogod azt mondani késöbb hogy "ó a másik jobb lett volna"... :) Véleményem szerint szerelemnek kell lenni egy gitár és kezdő gitárosa között. Enélkül ráunsz, a sarokba dobod és sz*rsz rá... Nem mindig a kinézete a lényeg hanem a hangja, hogy milyen a potok vannak rajta (a csavargatós pöckök), és hogy preckós vagy jazz bass-e a választott :)) Olyat válassza mi hozzád leginkább illik. Ha rockosabb témákat játszanál rajta akkor mindnekiéppen precision bass viszont ha funkyznál vagy hasonló akkor jazz bass. Remélem segitettem sok sikert kollega
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!