Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Jó hogy 11 évesen AC DC-t...

Jó hogy 11 évesen AC DC-t imádok hallgatni? :D

Figyelt kérdés

2012. febr. 22. 18:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
megkövezni senki nem fog érte...
2012. febr. 22. 18:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lenne jó? Az a jó, ha olyan zenét hallgat az ember, ami megmozgatja, inspirálja, amit nem csak hallgat, hanem át is tud élni (nem kell hozzá érteni a szöveget - meg eleve nem is kell szöveg, lehet instrumentális is)

Ha te így vagy az AC/DC-vel, akkor jó, hogy hallgatod. Később még változhat az ízlésed, de az a fontos, hogy olyan zenét hallgass, ami éppen most a fentebb leírt hatásokkal van rád. Mondom ezt műfajtól függetlenül - szerintem mindenben lehet jót, igényeset és maradandót alkotni, csak vannak műfajok, ahol nehezebb :)

Ha meg az én egyéni ízlésemet is figyelembe veszem, akkor meg a véleményem annyi: "A rock örök és elpusztíthatatlan" Az AC/DC nagyon nagy :) (Én 8 évesen kezdtem el rockzenét hallgatni, AC/DC-t 10 évesen) 24 éves fejjel is szeretem őket is, csak a paletta azért azóta sokat bővült.

2012. febr. 22. 18:23
 3/10 anonim ***** válasza:
39%
Kit érdekel? Felőlem akár cigányzenét is hallgathatsz.
2012. febr. 22. 18:23
 4/10 anonim ***** válasza:
65%
Nem jó, nem rossz, kb. kur.vára mindegy, hogy mit hallgatsz... ;)
2012. febr. 22. 18:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó. Csatlakozok az előzőekhez, azt halgass, ami tetszik neked, a kérdés eleve hülyeség, hiszen miért érdekel mások véleménye.
2012. febr. 22. 18:49
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon jó! Inkább ezt hallgasson a gyerek, mint idétlen tuc-tuct!
2012. febr. 22. 19:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel, hogy mit hallgatsz 11 évesen, úgyis változni fog az ízlésed. Persze, ha nem, az egyáltalán nem baj, sőt nagyon is jó!
2012. febr. 22. 20:33
 8/10 anonim válasza:
100%

Kiváló!!!!!!

Soha, soha, de soha,semmilyen körülmények között ne próbálj meg hallgatni egy kib....szott retek zenét!!!

Inkább max hangerővel üvöltsd hogy HIGHWAY TO HELL

Zúzd szét a házat az AC/DC-vel és a Guns n' Roses-al

2012. márc. 22. 13:58
 9/10 anonim ***** válasza:
ZSEER! :D én 5 évesen, sőt az alatt is, metallicát, Iron Maident, Tankcsapdát stb-t hallgattam... és még most is!:D 12F
2012. szept. 8. 22:08
 10/10 anonim válasza:
11 évesen ACDC-t hallgatsz.. PACSI TESÓÓ!:D
2013. júl. 24. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!